onsdag, oktober 25, 2006

MIT HJEM

Min datter og jeg er ikke altid enige om indretning herhjemme. Jeg elsker mit hjem, jeg synes, her er hyggeligt. Der er mange minder, ting, der betyder noget. På klaveret står familiebillederne, mine forældre, morforældre, min mands forældre og morforældre. Vore søskende og os, da vi var børn.
I stuen ved siden af englefiguren, som min datter gav os, for vi trængte til lidt nips, står det sidste familiebillede, billedet fra mine forældres guldbryllup. Det betyder meget for mig.


I det næste vindue står sønnikes mandsfigur. Sønnen mener godtnok den ligner Buddha, men for mig er det en mand, der funderer over livet, han reflekterer over dagligdagen, og jeg elsker den figur. Min søn har altid haft fantasien med sig, han er et varm og meget socialt menneske. Må han finde et job, hvor alle hans evner kan bruges.


I fjernsynsstuen hænger et billede, som vores datter har malet til os. For mig symboliserer det livets træ midt i håbets farve på vej til at springe ud. Jeg elsker det. Hun har sans for indretning, farver og sammensætning, må hun finde et job, hvor alle hendes kreative evner kommer til udfoldelse.

6 kommentarer:

  1. Helt vild med den mand din sønnike har lavet - dejligt med sådan gode minder der hygger i ens hjem :-)

    SvarSlet
  2. Tak Jane og velkommen her,det er nemlig dejligt med gode minder.

    SvarSlet
  3. Vores hjem ligner bestemt hverken bo bedre eller noget som helst andet boligmagasin :-)

    Men det bærer præg af, at det er os der bor der.

    Og så har jeg jo mit smukke toiletbord ... skal vi ikke snart se dit??

    SvarSlet
  4. er du da vimmer Lizelotte, det står i et meget rodet soveværelse, men når jeg får ryddet op, så jeg kan komme til at tage et billede, så får du det at se :-)

    SvarSlet
  5. Jeg er fuldstændig vild med det maleri - jeg håber da at hun maler mere - der er dømt talent :-)

    SvarSlet
  6. Ella jeg er rigtig glad for din bedømmelse, for jeg er jo bare moren, der synes, det er flot :-)

    SvarSlet