fredag, januar 26, 2007

DER ER SÅ STILLE

Ind af døren fra arbejde, hej og farvel, to unge mennesker snupper bilnøglerne, en skal øve i band, en anden skal på restaurant med kæresten, og her er der nu helt stille.

Jeg ku vaske op
jeg ku vaske tøj
jeg ku lægge tøj sammen
jeg ku rydde op
jeg ku lave aftensmad
jeg ku la vær

jeg har weekend

og på klaveret står min søns figur, et minde om en tid for lang tid siden, hvor meget i min verden drejede sig om mine børn. Den gør mig glad.

4 kommentarer:

  1. God weekend - vi har også figurer, så mange så nogle tilbringer livet i en kasse, men også nogle stående fremme. Men som jeg sagde da ældstesønnen var ekstremt produktiv i 2-3. klasse - enten vælger vi eller også bygger vi et udstillingslokale på huset. Det blev så papkassen.....

    SvarSlet
  2. :-) ja der er perioder af deres liv, hvor vi bliver begavet med mangt og meget, moster tulle. Ja jeg har vist kassevis på loftet.
    ;-)

    SvarSlet
  3. Jeg er også helt vild med disse "kærlighedsgaver". De holdt jo bare op, da SFO-dagene var slut. Men flere af vores fungerer som papirholdere rundt om i huset. Og vi har to næsten ens træskibe i køkkenvinduet - billedkunstlæreren havde ikke skiftet modellen ud i de mellemliggende fem år :-)

    SvarSlet
  4. ha-ha Conny, det synes jeg du skulle påpege overfor skoleledelsen, der må da fornyelse til, især for forældrene, tænk hvis vi havde haft 6 børn ;-)

    SvarSlet