lørdag, januar 06, 2007

MENS LYSENE BRÆNDER NED


har jeg fået lagt julepynten i nyindkøbte kasser, papkasserne skulle efterhånden tapes med gaffatape for at holde. Juletræet fik fjernet sine grene, så det kunne bæres ud uden en masse nåle udover hele huset.

Der er blevet handlet ind til datterens gæstebud i morgen. Hun fylder 21 på mandag, og har inviteret 7 unge kvinder til kakao og boller, senere grovbolle med fiskedeller og remouladesalsa og pitabrød med humus og spinat, også hun læser flittigt i min nye bog.

Landmanden og jeg fik købt gave i dag, så nu er vi vist klar. Det er svært at finde på så tæt efter jul, heldigvis kan datteren altid finde på en lang ønskeseddel.

Huset er nu gjort rent, så i morgen drager jeg op i sommerlandet med strikketøj, skridttæller og bøger. Landmanden skal på jagt, og jeg kender mig selv og min datter så godt, at jeg vil blande mig og hun vil spørge mig, og hun kan jo sagtens selv, så jeg glæder mig til en dag foran pejsen og nede ved stranden.

8 kommentarer:

  1. Der er system i sagerne, må jeg sige, det ser godt ud, Lene :-)

    God fest til datteren og rigtig god weekend til dig og landmanden :-)

    SvarSlet
  2. tak Ella, ja jeg har lige indledt et nyt år med at få lidt system på mit loft, det var de første tre kasser ;-)

    SvarSlet
  3. Sikke nogle lækre kasser - hvor køber du dem henne?
    Lyder som en dejlig fødselsdagsmenu, måske man skulle kigge lidt på den "bog"

    SvarSlet
  4. Jeg må nok sige at de kasser ser imponerende ud. Prof. julepyntspakning ...

    Jeg har jo ellers pakket alt pynt ned undtagen julekrybben, som bliver pakket ned i morgen, da vi nu har rundet Hellig Trekonger.

    Og mine kasser er bare dem af pap og i en mængde forskellige størrelser ... (jeg er slet ikke misundelig).

    SvarSlet
  5. Hold da helt op. Jeg kom helt tilfældigt forbi her, og jeg ejer ikke så meget som et kræmmerhus. Men jeg må altså lige komplimentere de der kasser. Så professionel en emballage til julepynt har jeg godt nok aldrig set. Imponerende.

    SvarSlet
  6. @moster tulle -Nu er jeg jo gift nmed en tømrer og landmand , og han har sin gang i tømmerhandlen, så det er kasser beregnet til værktøj.

    @fru green - normalt pakkes der også først ned d. 7, men pga fødselsdagsgilde blev det en dag før. Papkasser er også gode og billige ikke mindst, men jeg forelskede mig i de kasser, da jeg så nogle, min mand havde købt.

    @ velkommen her Thomas - ja det er frygteligt hvad jeg har fået slæbt til huse i løbet af 30 år, efter jeg flyttede hjemmefra ;-)

    SvarSlet
  7. Jeg tror jeg skal forbi en tømmerhandel - tak for tippet. :-)

    SvarSlet
  8. velbekomme Jane. Jeg ved ikke om de har dem i alle tømmerhandler, men mine er købt i en STARK tømmerhandel på tilbud

    SvarSlet