lørdag, januar 20, 2007

WEEKEND

Sundhedselskende økologiske vegetarer skal ikke læse med, de vil bare synes, det er ulækkert.

Aftensmaden fredag aften blev ændret, da der kun var de ”unge” voksne hjemme, de helt unge voksne var taget i byen.

Så delikatessens TVdinner skulle prøves, en stor fed kotelet (allerede nu ryger kalorierne op), paneret (endnu flere kalorier) med en tyk bræmme kartoffelmos ovenpå (garanteret ikke fedtfattig) og indenfor mosen lå en fed champignonsovs, ovenpå var drysset baconstykker (så opgav vi kalorietællingen). Den blev varmet, en skål salat til for at bringe bare lidt orden i regnskabet og så en god flaske australsk rødvin, så var vi klar til fjernsynskiggeri.

Undervejs i første film blev der serveret god is med bridgeblanding til, vi var fornuftige, så vi spiste ikke den hele liter is, hvad vi ellers nok plejer at kunne.

Herefter satte vinens virkning ind, som den plejer hos fruen, af samme grund er det sjældent, at jeg drikker rødvin. Resten af aftenen blev tilbragt sovende i sofaen, jeg blev vækket kl. 2 i nat, da de spændende boksekampe var færdige, og så sov jeg videre i min egen seng.

Nu er gulerodskagen i ovnen, gulvene venter på at blive støvsuget, og badeværelset skal også have en tur. Mine forældre kommer til frokost, som bliver af den gode traditionelle slags, ribbensteg og hjemmelavet leverpostej venter på at komme i ovnen, sild og gode oste er indkøbt.

Sundhedsstatus? ;-)) : landmanden er stadig røgfri, der cykles hver dag, mens jeg går mindst 4-5 gange om ugen 5-6 km.

God weekend

2 kommentarer:

  1. Vandt han? Altsaa englaenderen og boksekampen :o)
    Maden lyder fantastisk. Skoent jeg er stopmaet kan jeg stadig sidde og slikke mig om munden ved tanken.

    SvarSlet
  2. hej Tina velkommen her, jeg tror faktisk ikke, det var direkte kampe, han så, de genudsender jo hele tiden nogle af de store kampe.
    Maden var god, men i dag har jeg ikke så megen appetit, det er nok meget godt ;-)

    SvarSlet