fredag, februar 02, 2007

FREDAG OG EN DRØM

Fredag aften foran fjernsynet, ikke noget spændende, så dagdrømmene har frit spil Hvordan vil du fejre din fødselsdag i Paris?
Gå langs Seinen, gå over Pont Neuf, se Louvre, gense Musee d´Orsay. Spisested? Overlader det til datteren. En dejlig drøm på en sløv fredag. God weekend

7 kommentarer:

  1. Åhhhh... Paris... der skal jeg ned engang! Var tæt på i sommer, men der var ALT for varmt til bypromenade.

    At kunne rejse i tankerne er også en herlig gave.

    SvarSlet
  2. ja det er ihvertfald billigt Lizelotte ;-)

    SvarSlet
  3. uhmm - Paris er dejlig. Vi viste vore børn byernes by forrige efterår - dejligt når ungerne bliver så store, de værdsætter byferie.

    SvarSlet
  4. pollyanna - har du nogle gode steder at anbefale?
    Sidste gang var også en mini ferie, så vi så Notre Dame, Sacre Coeur, Montmartre, Musee d´Orsay, Eiffeltårnet.

    SvarSlet
  5. Uh håber ikke jeg fik det til at lyde som om jeg er i Paris hver og hveranden dag, for det er jeg ikke. Vi brugte en dag i Disneyland og det var en ret ok oplevelse, selvom jeg havde mine tvivl inden. Men det gider dine unger jo måske nok ikke. I Paris var det det meget de gængse sites(ikke museer - det er min familie ikke rigtig til - endnu ihvertfald)Ellers var vi en tur ude ved La Défense. Hvis jeg var i Paris med store "børn" der havde læst Da Vinci - kunne man jo f.eks gå i romanens fodspor - jeg tror der arrangeres ture, men det er måske lidt poppet, men man får sikkert set en masse.

    SvarSlet
  6. Paris -- jeg glæder mig. Skal med en tøsegruppe til Paris i april. Jeg har aldrig været der før, og ville egentlig helst have været der med husbonden, men vi tøser plejer at have det sjovt.
    Jeg har også tænkt i da Vinci-baner, men kan nok ikke få de andre med.
    Og La Defense og Eiffeltårnet står også for noget, der SKAL besøges.
    I øvrigt - er det kun en drøm, Lene, at du skal fejre fødsdag i Paris, eller kan det blive aktuelt?

    SvarSlet
  7. Pollyanna, sidste gang var vi også i Disneyland, vi tog endda to dage, og vi havde det sjovt. Både jeg og børnene kunne helt sikkrt godt bruge en dag derude, men ikke gemalen. Men Davinci ideen var nu ikke så tosset.

    Conny, det er ikke en drøm, jeg bliver 50, mens datteren er i Paris, og sønnen bliver student, når datteren kommer hjem, så hvor skulle jeg lige lægge en fest, så nu tager vi til Paris og holder fødselsdag.

    SvarSlet