mandag, februar 26, 2007

GID JEG VAR EN NØRD

Hvordan er jeg blevet den, der skulle have mest forstand på computere her i huset?
Engang var vi sammen om at installere, opdatere og opsnuse ny viden. Hvornår forsvandt han, ham landmanden?
Sønnen passer sig selv, så her sidder jeg med den bærbare, netopkobling er foretaget, forarbejdet blev lavet af vores computerfirma, der servicerer os og vore driftscomputere. Så skulle jeg bare lige opdatere WindowsXP, når jeg var kommet på nettet, det fungerer ikke. Så skulle jeg lige installere Skype, det vil heller ikke. Nu venter jeg til i morgen, for så er der åbent til min hotline, de kan forhåbentlig guide mig igennem, for det er jo i overmorgen datteren skal afsted, og den bærbare skal med.
Nå vaske tøj og strikke, det kan jeg finde ud af.
Men det er smart, for nu sidder landmanden og kigger MC sider, og her sidder jeg og blogger, jeg behøver ikke at vente, til han er færdig.

4 kommentarer:

  1. Arrgh - jeg vil også gerne være en nørd!! Gennem mange år nød jeg godt af min exmands store ekspertise, men så flyttede jeg sammen med Bruno, og opdagede hans eneste "downside": Han er IKKE nogen teknisk "haj". Så jeg er også it-geniet hjemme hos os - og jeg ER altså bedst til at lade andre om det...

    SvarSlet
  2. velkomme i klubben Lizelotte, jeg synes der er så meget andet, jeg også skal ha styr på, så mit hoved kan ikke rumme mere ;-)

    SvarSlet
  3. ...jeg har så den fordel, at flere af vores venner (som er mine kolleger) har et vist talent i en snæver vending...

    SvarSlet
  4. vi har så valgt at få gode råd mod betaling ;-)

    SvarSlet