onsdag, februar 14, 2007

KULØR PÅ TILVÆRELSEN

Inspireret af Ella kom jeg til at tænke på, dengang enhver aftenskole med respekt for sig selv arrangerede farvetest kurser. Når man sådan havde siddet og sorteret kartofler dagen lang, kunne man godt trænge til lidt pift i tilværelsen, og sådan en kvindeaften var lige sagen.

Derefter var der ingen vej udenom, en personlig farvetest blev lavet, fruen var forår, og noget vidste jeg godt, eksempelvis at sort og hvidt tager farven fra mig (hmm og hvad så med kor i sort og arbejde i hvidt?) Andre farver kom bag på mig, f.eks. at koralfarvet er en god farve til mig. Nu var det så ikke ligegyldigt, om det var en varm rød eller en kold rød jeg brugte, så det endte med, at jeg slet ikke købte tøj i meget lang tid, og dermed mente landmanden, at det var da den bedste investering, jeg længe havde lavet ;-)

I dag har jeg ikke farvetesten med på indkøb, men det passer nu meget godt, det jeg kommer hjem med. Når jeg altså får købt noget, for shoppegenet findes ikke hos mig, ej heller skogenet. Det sidste kunne jeg godt bruge nu, jeg har nemlig ingen hverdagssko, og jeg udskyder og udskyder, måske skulle jeg overveje en personal shopper i fødselsdagsgave.

6 kommentarer:

  1. Shoppegenet har jeg heller ikke. Jeg er saa heldig at Christian og Cathrine er gode til det, saa jeg tager dem med og saa faar jeg toej med hjem.
    Sko er jeg nogenlunde til at koebe - dog er jeg meget kraesen med sko.

    SvarSlet
  2. Susan, sko skal passe, være komfortable og se pæne ud, og jeg synes ikke man altid ved første prøvning kan mærke det, det er nok det, der gør det lidt besværlig. Tøjet har jeg fundet måden på, har nogle venner, som forhandler et bestemt mærke, som jeg kan lide, så slår vi to fluer med et smæk, besøg og tøjindkøb ;-)

    SvarSlet
  3. Melder mig frivilligt til at ledsage dig på en uhæmmet omgang shopping i Aalborg ... garanterer ikke for mine evner som personlig shoppeassistent - men jeg er hyggelig...

    SvarSlet
  4. sikke da et tilbud Lizelotte ;-) og hyggelig det er du :-)

    SvarSlet
  5. Hej! Jeg er faktisk farve-stylist og kom til at læse dit nu ældre indlæg. Ideen med farvetesten er jo ikke at man slet ikke fremover tør at købe noget af skræk for at det er helt ude i hampen. Egentligt synes jeg man skal købe lige det man har lyst til og de farver man har lyst til. Kan man så lige var lidt ekstra god og ramme de farver der gør noget særligt for en så er det ekstra fedt. Se evt. min blog: palletten-dinefarver.blogspot.com - jeg er ikke slave af mine farver. Finder jeg et godt tilbud eller en lille sort sag der er sagen så køber jeg det gerne, selv om det overhovedet ikke er min farve. Men jeg ved at mine egne farver gør noget særligt. Fx til mit bryllup vidste jeg det var rart lige at få en kjole i mine farver. Men jeg har masser af sort selvskabstøj.....håber det letter dine tøjindkøb og at du kan nyde det super dejlige der kan være ved at shoppe lidt mere....masser af smil Inge

    SvarSlet