lørdag, februar 03, 2007

SYNLIG ÆNDRING

Datteren syntes, der skulle ske noget, måske for at markere, at hun faktisk er voksen, ikke mere gymnasieelev, men en ung kvinde, som skal finde sine egne veje.


Det er smart og klæder hende godt, men hver gang jeg ser hende, så skal jeg lige vænne mig til det nye look.

14 kommentarer:

  1. Det var godt nok også et ordentligt stykke, der er nuppet af hende... Mon ikke også hun selv skal vænne sig til det? Men smart og fint ser det ud. :-))

    SvarSlet
  2. tak Jane, jo hun har ligesom os andre, man stopper lige op og - nåja det er jo hende.

    SvarSlet
  3. Hold da op en modig datter, du har. Gjorde det ikke mere ondt i moren end datteren at lokkerne faldt? Sådan har jeg i hvert fald haft det med min, de gange hun har valgt at klippe sit flotte lange hår kortere (dog ikke helt kort).

    SvarSlet
  4. moster tulle, jeg tror vi alle havde lidt ondt i maven, for tænk hvis hun fortrød ;-)

    Liselotte, jeg tror også hun bliver rigtig glad for det

    SvarSlet
  5. Flot haar baade det lange og det korte. Jeg kan godt forstaa det kraever noget tilvaenning.

    Jeg gik modsatte vej, foerst som 18 aarig begyndte jeg at faa langt haar, saa det er det endnu :-)

    Kan man ogsaa i Danmark donere sit lange afklippede haar til parykker til boerne-kraeftpatienter? Det gjorde en af Cathrines klassekammerater da hun fik klippet sit til-numsen-lange haar af lidt over skuldrene.

    SvarSlet
  6. Sidste år besluttede yngste, at hun ville have klippet sit hår, det nåede hende næsten ned til lænden, og blev klippet så det nåede lidt ned over skulderen. Jeg skulle også lige vænne mig til, men hun var utrolig glad for det, for det var meget nemmere at styre, og det andet var også en pæn mundfuld til en 9 årig.

    SvarSlet
  7. ohhhh, sikken en forandring, så er der ingen vej tilbage. Jeg havde meget langt hår hele min barndom og ungdom og min frygt var at blive klippet. Ligesådan har yngste det.

    Det ser smukt ud til hende, både det korte og det lange :-)

    SvarSlet
  8. Øv, jeg kan kun se det lange ... det er ellers også flot...

    SvarSlet
  9. Nå så kom det korte også ... det er godtnok en modig forandring!

    SvarSlet
  10. Susan - jeg har aldrig hørt om donation til paryk, ærgeligt hvis man kunne det, for det ved jeg, datteren gerne ville have gjort.

    Krebsinde - vores datter har to gange før fået klippet det lange hår til kort, blot ikke så kort. Første gang var i 1.klasse. Det var godt nok også langt, din datters hår

    SvarSlet
  11. Tak Ella, jeg havde også spurgt hende, om hun ikke ville tage det i etaper, men næ nej skulle det være, så skulle det være.

    Lizelotte, ja jeg synes også hun var modig, og kæresten mente, det var som at få en ny kæreste ;-)

    SvarSlet
  12. Det er slet ikke sikkert at man kan donere sit haar i Danmark. Her skal man jo selv betale for sin paryk eller i hvert fald en del af den (regner jeg med) afhaengig af hvilken forsikring man har. Og der er sikkert mange som ikke har raad til at betale en ordentlig paryk for behandlingen kommer jo trods alt foerst. Saa der er organisationer ( http://www.locksoflove.org/#item2 ) der samler haaret og faar lavet parykker til boern der kommer fra familier der ikke selv har raad til at betale for en paryk.

    SvarSlet
  13. Uuuhhha - hvor må det have været svært, at sætte saksen i det lange flotte hår!!
    Jeg er nok lidt for gammel til at kunne vænne mig til den der "tjavsede" mode.
    Faktisk fortalte en af mine gamle - (tæt på pensionen) frisører mig en gang, at hun skammede sig lidt over sit håndværk, når hun sendte sine unge kunder ud af døren. Moden foreskrev tjavsede spidser og hun syntes det ikke det tjene håndværket retfærdighed. Hun havde flere gange oplevet forældre der klagede over, deres børns hår ikke var klippet ordenligt - men måtte undskylde, at sådan foreskrev moden det og sådan ville de unge have det.

    SvarSlet
  14. Jeg håber det Susan, for det ville være ærgeligt ellers, men gad vide hvad frisørene gør ved håret, smider det ud?

    Helle, jeg synes faktisk ikke det er så tjavset, og selv kan jeg bedst lide lidt skæve linier, mit pandehår ser pænere ud, synes jeg selv, nu, end hvor det blev klippet regelret over.
    Men da min datter jo er den hun er (fuld af kreativitet og fantasi og dygtig med hænderne) så har hun allerede arrangeret en ny frisure, som minder om Audrey Hepburns, chikt!

    SvarSlet