onsdag, marts 14, 2007

DET GØR MIG GLAD 4

En melodistump og tekst har sat sig fast i mit hoved i dag, nok fordi jeg har gået og tænkt på de små ting, der gør mig glad.
Det er en gammel giro 413 traver, min mormor havde den på plade med Raquel Rastenni.
" Den lykke du søger bag blånende fjeld, den har du måske altid ejet selv. Hold op med at jage i hvileløs ring og lær blot at elske de nære ting"

Jeg bliver glad når jeg møder en lille forkommen krokus midt i en grøftekant.


Jeg bliver glad, når jeg ser på mine to små påskehøns, som minder mig om et dejligt besøg af min grandkusine.


Jeg bliver glad, når jeg ser de første påskeliljer er sprunget ud.


Jeg bliver glad, når jeg står nede ved søen sammen med min livsledsager.


Jeg bliver glad, når jeg nu skal besøge en anden dejlig kvinde.

Ha en god dag.

5 kommentarer:

  1. Udsprungne påskeliljer, påskepynt, og så "De nære ting". Du gør mig glad, for dne sang minder mig om mine forældre. De har jo holdt de her store forsamlingshusfester ved en enhver given rund lejlighed. Og især i de seneste år har der været sanghæfter - og De nære ting har været 110 % sikker. Nok er den lige lovlig meget i sin tro på, at når bare de små ting er OK, så skidt være med resten - groft set - men når man er 100 mennesker i et forsamlingshus, der synger den, så bliver den meget nærværende.

    SvarSlet
  2. Så fantastisk søte påskehønsene dine var, der de sitter på hyllen og har det bare avslappet og deilig :-)

    SvarSlet
  3. Conny, du er altså god til at sammenfatte med få ord det gode ved sangen, og det vi har en tilbagelænet holdning til. Godt skrevet ;-)

    Bente, afslappet det er lige ordet for mine høns. Der sidder de og spjætter lidt med fødderne ved siden af musikanlægget.
    Og velkommen her :-)

    SvarSlet
  4. ...og her sidder jeg og smiler, og ærgrer mig en lillebitte smule over at jeg ikke købte nogle påskehøns med til mig selv osse :-)

    SvarSlet
  5. Det kan jeg godt forstå Lizelotte, for jeg bliver så glad, når jeg går forbi dem, de er bare herlige. De gav inspiration til datteren til at sy nogle påskehøns til morforældrene inden afrejsen

    SvarSlet