søndag, april 29, 2007

BEKYMRING

Jeg har fået så meget fyldt i rygsækken, efter jeg begyndte at blogge. Mennesker rundt i det ganske land og uden for landet har glædet mig, provokeret mig, fået min hjerne til at krølle og gå op i omdrejninger. Kort sagt, inspiration og glæde.

Men når så mennesker ikke blogger i lang tid, så kan jeg mærke bekymringen, for er der sket noget, er de blevet syge, har de fået nok af bloggerlivet eller hvad? Jeg er jo kun i periferien af disse menneskers liv, men jeg synes, jeg er kommet til at kende dem, så bekymre mig, det gør jeg. Og mere kan jeg ikke gøre, for jeg er ikke en del af det "virkelige" liv, så jeg kan kun håbe, at nogen tager vare på dem.

Ha en god søndag med eller uden blog

7 kommentarer:

  1. Jeg er stadig måbende i forhold til, hvad blogging har betydet for mig. Det var, som udgangspunkt ment, som en kreativ udfoldelse med fotografier, men man får jo hurtigt nye relationer, som man lægger ind i sin daglige tankegang.

    Jeg håber, at du indtil videre har haft en god søndag. Jeg roder, blogger, lader op til en ny uge.

    SvarSlet
  2. Hej Lene.
    Jeg er ikke selv blogger, men nyder at følge med i andres blogs. Man bliver afhængig af det læseri. Jeg kigger flere gange dagligt om der skulle være noget nyt. Jeg føler efterhånden at jeg lærer mennesket bag bloggen at kende, selvom jeg godt ved, at det kun er en del af sit liv man offentliggør. Bliv endelig ved med at blogge, jeg nyder at læse om landbruget og dit arbejde.

    SvarSlet
  3. Sifka, jeg har haft en dejlig søndag, så nu er jeg ladet op, klar til næste uge, håber også du er blevet det :-)

    Hej anonym, velkommen her, ja det er lidt skræmmende, at man(jeg) kan blive så afhængig af at læse hos andre :-)
    Jeg er glad for, at du kan lide at læse med her.

    SvarSlet
  4. Dette kjente jeg meg igjen i. Det er litt skremmende, - eller er det ikke. Jeg blir også bekymret hvis folk blir stille for lenge. Det er akkurat som hvis man har en nabo som ikke viser seg på en stund, så må man gå for å sjekke at alt er i orden. Men det kan man jo ikke i blogverdenen. Det er da et merkelig fenomen dette her.

    SvarSlet
  5. Det er lige det, det er Hege

    SvarSlet
  6. Jeg er meget glad for at du begyndte at blogge, Lene, du har bibragt mig en større indsigt i og forståelse for sygeplejen.
    Og så er du en utrolig klog kone.

    Hvis en blogger, der plejer at opdatere dagligt, pludselig bliver væk, er det da bekymrende - og så mailer man lige for at høre ...

    Blogning er vanedannende :-)

    SvarSlet
  7. Tak Ella og ja det er godt nok vanedannende. Mon jeg snart skal på nedtrapning før sommeren :-)

    SvarSlet