tirsdag, april 10, 2007

LUCKY ME

2. påskedag blev tilbragt i familiens skød, og jeg fik min fødselsdagsgave fra mine søskende.

Et gavekort til Bindestuen i Saltum, en rigtig lækker garnbutik, så nu skal jeg op og snuse til mønstre og garntyper. Jeg er jo ikke den store strikker, men de gange jeg har været deroppe, så har jeg fået en venlig og kompetent betjening. Sådan noget sætter spor og giver lyst til et nyt besøg.

Jeg drømmer om en lille bluse med korte ærmer, så min vinternederdel kan blive transformeret om til sommernederdel. Nu får vi at se, det kan være, det ender med noget helt andet.

Hverdagen mødte så også sønnen i dag, tidlig op og med bus. Vi ser ham først i morgen eftermiddag, han og to kammerater flyver til København i eftermiddag for at komme til koncert. Og hvem er allerede begyndt at bekymre sig for turen hjem, hvor de skal ind på hovedbanegården og tage et nattog til Nordjylland? Fruen, som har læst alt for mange tekstnyheder/blogs med unge, der bliver slået ned, men som sønnen fastslog, så kan Aalborg jo desværre også være med i den statistik.

Solen skinner, markerne er sorte og nypløjede, klar til at blive tilsået, men der er stadig kartofler, der skal sorteres, og grise, der skal passes. Så dagen i dag skal vist tilbringes inde.

Jeg har et momsregnskab, der skal ordnes, og så var der lige de der stauder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar