mandag, juli 09, 2007

FRISK LUFT OG RØDE KINDER


Traveturen til vandet i går aftes blev i strid modvind, og det føltes som om huden blev sandblæst. Men jeg elsker at være ved havet, når det brøler og vinden er frisk. Bagefter havde vi fortjent en is, det kunne vi hurtigt blive enige om.


En skønne dag vil jeg på vandreferie, Norge er en mulighed, men også Cinque Terre står for mig som et smukt sted at vandre. Jeg elsker fornemmelsen af at gå til, samtidig med at alle sanser bliver udfordret.


I dag har vi været flittige, sommerhuset er blevet vasket, og vinduerne skinner nu, så vi ligefrem kan se ud af dem. Ind imellem huskede vi os selv på, at vi har ferie, så vi nød solen og en kop te.


Der står stadig meget vand alle steder, og i dag måtte jeg køre en omvej for at komme til Brønderslev, for åen havde inddraget landevejen, og jeg var ikke så modige som visse andre. Desuden stod der en træt ung Roskildedebutant på banegården og ventede på at komme hjem og så videre på arbejde. Hun sover vist godt i aften.

PS jeg ved ikke hvordan I har det, men jeg synes det er helt fantastisk, at der går lamaer ude i mosen og græsser sammen med køerne, så kig lige lidt nærmere på billederne fra forrige indlæg. Der er ikke køer på alle billeder ;-)

11 kommentarer:

  1. Ja vil man, så kan man og jeg synes faktisk også, at den danske sommer er skøn, mår den i små øjeblikke lader solen skinne. Vesterhavet i strid blæst er altid en god oplevelse. Det handler om at være klædt på efter forholdene. I får meget ud af ferien, Lene. Det er skønt :-)

    SvarSlet
  2. Det havde jeg da godt set. Det er ikke lamaer, det er spytkameler! (",)

    SvarSlet
  3. Liselotte, jeg nyder bare det at have fri, at vide, at i morgen kan jeg tage en bog og læse lige så længe jeg orker, men jeg har jo heller ikke børn, som synes der skal ske noget.

    Tina, det var godt.Landmanden troede, at I syntes det var synd for mig, at jeg ikke kunne kende forskel på lamaer og køer ;-)

    SvarSlet
  4. Ja, vi syntes nok vi så at det var noen merkelige kuer :-)

    Du er hjertelig velkommen på vandretur i Norge. Hva med en pilegrimstur et sted mellom Oslo og Trondhjem? Vår datter gikk fra Hamar og opp til Nidarosdomen for noen år siden da hun var veldig ung, og hun var (om ikke i religiøs forstand) helt frelst, og anbefaler turen på det varmeste. De hadde riktig nok satt en ekstra spiss på den ved å sy seg middelaldertøy og leve på middelaldervis, - men turen anbefales også i et enklere format. Noen går bare de siste dagene før Trondhjem, og så er det Olavsdager i der med blant annet vake i Nidarosdomen om natten.

    Velkommen!

    Her er noen klipp fra datterens hjemmeside:

    http://www.frosk.dk/frosk/gallery/pilgrim.html

    SvarSlet
  5. http://www.frosk.dk/frosk/gallery/pilgrim.html


    Hvorfor ble den ikke klikkbar,mon tro?

    SvarSlet
  6. Hej Lene jeg glæder mig også helt vildt til at blive blæst igennem ude ved vesterhavet. Vi tager afsted i morgen og så skal der bare inhaleres den friske havluft.
    God ferie til dig og dine ...

    SvarSlet
  7. Hege, jeg tror ikke, blogspot faciliterer klikbare links i kommentarfeltet. Det er ihvertfald min erfaring. Men så kan gode gamle copy+paste jo komme til sin ret igen. Spændende med pilgrimstur i Norge. Den bliver jo næsten glemt, nu hvor Santiago-ruten er mere og mere populær.
    Lene, ved nærmere eftersyn er der jo forskel på de to slags dyr :-)
    Og hvor var det et godt link ned til Italien. Det vil jeg lige gemme til senere brug. Selvom jeg er meget vild med Norge og Sverige i vandringsøjemed, så vil jeg også gerne have en indgang til vandring sydpå.
    Sov godt, kan du sige til din Roskildedebutant. Min tog på arbejde i går kl. 9-17 og også i dag. Lidt træt er hun og går i seng før 22.

    SvarSlet
  8. Elsker også Vesterhavet, ja, vand i det hele taget. Familien har haft grund í det nordlige Jylland ved kysten siden ´52, hus siden ´69, så vi kommer deroppe så ofte vi kan, og der ikke er andre i hytten. Det lyder som en super ferie, du er på

    SvarSlet
  9. For 9 år siden gik jeg de sidste 202 km af pilgrimsruten til Santiago. Den er at anbefale, fantastisk natur og fantastiske oplevelser:-)

    SvarSlet
  10. Hege, det lyder rigtig spændende, så når jeg får lidt mere tid ved computeren skal den hjemmeside studeres

    Conny, jeg har faktisk ikke nået at nærstudere siden, men jeg har læst og hørt om området, så det tror jeg ville være en oplevelse. Min datter er også i fuld sving med arbejdet, og så er det jo skønt at moderen nu bor sammen med hende, så nu er der nyvasket tøj :-)

    SvarSlet
  11. Fru Koch, god ferie derude i det vestjyske. Som ung var jeg af og til på ferie i Hvide Sande ved familie, det var dejligt.

    Nina velkommen her, det er godt at have sine fristeder, hvor sindet og kroppen kan slappe af.

    Judith, Santiago lyder også som en speciel og god vandrerute.

    SvarSlet