fredag, juli 06, 2007

TAG –TAG


Judith og moster tulle har ”tagget” mig – skriv 8 ting om mig selv.

1. Jeg er blevet halvtreds, og jeg nyder det, det gør slet ikke ondt.
2. Jeg er storesøster til 4

3. Mine forældre var lærere, så de havde altid fri, når jeg havde ferie.
4. Siden jeg var 12, har jeg vidst, at jeg ville være sygeplejerske

5. Jeg har været væk fra sygeplejefaget i 11 år og er så taknemlig for, at nogle turde ansætte mig efter den lange pause

6. Jeg synger i vilden sky, når jeg kører frem og tilbage på arbejde. Så hvis du kører nordvest for Aalborg, skal du ikke blive bange, hvis du ser en vildt gestikulerende kvinde i en bil.

7. Har bryllupsdag i dag, 22 år


8. Jeg drømmer om at køre til Nordkap på motorcykel, når vi kan holde tre ugers ferie sammen.


Har du lyst til at tage tråden op, så er du velkommen, jeg kan ikke overskue, hvem der er tagget.

23 kommentarer:

  1. TILLYKKE med dagen. 2010, saa kan du skrive soelvbrud paa dit CV!

    SvarSlet
  2. Tak Tina, ja det der sølv kan jeg slet ikke forholde mig til, så er man da gammel, ikke? :-)

    SvarSlet
  3. Stort tillykke med dagen:-)

    SvarSlet
  4. Til lykke med dagen, jeg håber inderligt i har bedre vejr end vi har...tror simpelthen ikke den himmel kan indeholde mere regn....

    SvarSlet
  5. tak moster tulle, næh vi får også masser af vand, det må gerne stoppe nu.

    SvarSlet
  6. Tillykke med bryllupsdagen, Lene, du må ha' svedt i din kjole, men det var da smukt vejr at feste i!

    SvarSlet
  7. Tak Anne,det var et fantastisk vejr at feste i, men det må da ha været en endnu større og skønnere følelse at få sin første lille pige på så smuk en dag ;-)

    SvarSlet
  8. hej Lene. Jeg tillader mig også at sige til lykke med bryllupsdagen, selv om jeg ikke er sikker på, hvem du er, men jeg har et gæt. Jeg har en anelse om,vi har mødt hinanden som børn, bla på Gøl tilbage i 1977,hvor Ester fejrede sin 70 års fødselsdag. Du skulle,hvis du er den, jeg vil ha dig til at være, ha haft et hold bedsteforældre i Nordjylland, Himmerland. Anne, som gik bort for ikke så mange år siden igen. Gift med Christian, som døde for efterhånden mange år siden. du skulle ha en søster, som er lærer. Er jeg mon helt på vildspor?? Jeg er spændt på, om vi skulle være i familie med hinanden med fælles aner kan lige nu og her ikke se, om det er bedsteforældre eller oldeforældre. Venter spændt på at se, om navne på dine bedsteforældre stemmer, vil, din mor hedder Doris, din far Gunner...

    SvarSlet
  9. Tak anonym :-) jamen det stemmer alt sammen, så nu er jeg spændt på hvem du er ;-)

    SvarSlet
  10. Forsinket ja, men alligevel velment, tillykke med bryllupsdagen:)

    SvarSlet
  11. Årh unge, smukke Lene, TILLYKKE! Også til Landmanden, det heldige asen!

    SvarSlet
  12. Jeg bliver SÅ glad, når der er nogen der er LYKKELIGT gift, og ovenikøbet kan fejre sådan en dejlig bryllupsdag. TILLYKKE!!! Håber I får en dejlig dag!

    SvarSlet
  13. Tak Irene, vi kan vist begge to være godt tilfredse :-)

    Tak Deborah, vi synes også selv at det er godt gået ;-)

    SvarSlet
  14. Har blogget nogen gange hos dig, fandt dig tilfældigt og vender tilbage, der er noget ved dig, jeg ikke kan modstå, du virker tiltalende, tillidsfuld. Vi har lidt samme baggrund. Jeg selv opvoksede på Hobro egnen. (Den anonyme) Nogle klokker ringede der var noget bekendt, hvilket nu er opklaret. Vore mødre var kusiner(min lever ikke mere) Hun opvoksede ikke langt fra din mor, lige uden for byen, havde vist med hinanden at gøre som børn.Jeg bor nu stadig på Hobro egnen, vi må være næstsøskendebørn. Sjovt, jeg lige skulle løbe ind i din blog. Du søger kirken, jeg gør på sin vis det samme, arbejder der. Kan du mon se min mail adr, hvis jeg blogger ind med et navn, du kan få flere oplysninger den vej, hvis interesseret i det. Vil gerne give dig mere information, hvis du gider den vej. Håber iøvrigt, I havde en god dag igår da der var bryllupsdag.

    SvarSlet
  15. Tillykke med bryllupsdagen!
    Ikke alene er vi født samme år, vi er altså også blevet gift samme år :-) - Vi havde så haft 9 års samliv først, så vi var ret sikre på, at det nok skulle holde.
    Min drøm om Nordkap foregår i bil, men alligevel.

    SvarSlet
  16. tak Conny, vi havde 2 års prøvetid :-), skal vi ikke sige vi ses på Nordkap ;-)
    og min datter tager resten af festivalen som pendler mellem min søsters lejlighed i København og Roskilde. Så min søster har pludselig fået lejligheden fuld af unge mennesker, tre styks fylder meget i en lille lejlighed ;-)

    SvarSlet
  17. Hej anonym, du må gerne skrive dit navn :-) men jeg kan så vidt vides ikke se din mail. Mon ikke du er kusine med Liselotte, som er min grandkusine, jeg fandt via blogs. Hun står i min højre side af bloggen som Lizelotte. Hendes morforældre boede udenfor mine morforældres by på en gård.

    SvarSlet
  18. jo, jeg er kusine til Lizelotte, vore mødre var søstre, jeg er Gitte, du husker nok heller ikke mig som person fra nabogrunden (sikkert) til dine bedsteforældre, hvor kusiner til din mor til tider holdt familiefester.

    SvarSlet
  19. Ja, mine har også været hjemme at vende - både hos sig selv og hos os. De yngste tog hjem torsdag aften og så ikke noget musik, men de var så trætte af det hele. I går så de teltet - oversvømmet. I dag kørte jeg dem derud, og stemningen var bedre. De vil prøve at finde et sted at overnatte eller tager hjem kl. 4 :-( Ældste er snottet og influenzaplaget, men tog derud tidligt i dag - efter en hjemmedag hos sig selv med vasketøj, afslapning og varme. Regnen har været fraværende hele lørdag - og vi krydser fingre for, at den bliver væk.

    SvarSlet
  20. Gitte - festerne hos kusinerne kan jeg godt huske, og nu skal jeg ha ringet til min mor og ha genopfrisket min hukommelse ;-)

    Conny, vi håber de ikke blæser væk i dag, men nu skulle teltene da gerne tørre. Min kommer hjem mandag morgen og skal på arbejde 1½ time efter, god arbejdslyst siger jeg bare :-)

    SvarSlet
  21. Jeg husker festerne, hvor vi unger måtte lege på loftet, den mørkhårede dukke faster Ester havde med hjem fra udlandet, dukkehuset, som vistnok din morfar lavede, toetagers med rødt tag. Så det sidst i udhuset for forholdsvis få år siden, det har været hos Britta i Randers. Husker ikke Hanne boede der, jeg var ca 5 da kusinerne overtog huset. Husker, jeg synes I var mange sikkert fordi jeg ikke havde søskende. Løvel familien var der, vi var mange med megen uro til tider af os unger. Var det iøvrigt ikke din mor, som broderede navne på familiedåbskjolen. Du må hilse dine forældre, jeg er sikker på, de ved hvem Gitte er, med Gerda til mor og en far fuld af løjer til tider. Jeg synes bedst, jeg husker, din søster, som er lærer, har vist været i vore mødres barndomsby og boet i "familiehuset."

    SvarSlet