torsdag, september 13, 2007

FOKUSÉR!


Det gør mig glad, at jeg har fået den perfekte blomst til sådan en som mig, der glemmer, at blomster skal ha vand. Den belønner mig gang på gang henover året med små fløjlsagtige lyserøde legoblomster. Og lige nu har jeg fem blomster at fryde mig over

9 kommentarer:

  1. Hvor er den smuk, Lene. Hvad hedder sådan en?

    SvarSlet
  2. Madame, den er en del af Hoya familien, og jeg har lige googlet den, så jeg tror det er en Hoya Compacta.

    SvarSlet
  3. Sådan en må jeg også have - jeg er kun flink til at vande mine chiliplanter...

    ;-)

    SvarSlet
  4. Chiliplanter, det lyder eksotisk Henriette ;-) men min Hoya stammer også fa de varme lande, så lidt eksotisk er man vel altid :-)

    SvarSlet
  5. Åh,.. sådanne blomster var der mange af i min bedstes havestue. De duftede og blomsterde i hobetal, tit var der dråber af nektar(?) som smagte sødt..

    SvarSlet
  6. Jette, dråberne har jeg ikke opdaget, og nu har jeg kun en blomst, men dufte det gør den, hvis jeg kommer tæt på.

    SvarSlet
  7. Ihhhh, den kan jeg huske jeg havde i mange år, den er rigtig god. Man kan nemlig sutte de små dråber i sig, ummmm. Tak for nogle dejlige minde-billeder. Gad vide om den overhovedet kan købes?

    SvarSlet
  8. Her må det være min lugtesans der fejler noget:-) jeg synes ikke den dufter, næ, jeg synes den stinker af katte... så den er forvist til vores gang, der kan den dufte/lugte i fred. For flot det er den

    SvarSlet
  9. Dråberne har jeg som sagt ikke set, Sister bonde, og jeg tror man stadig kan få dem. Tit er der Hoya på tilbud i supermarkederne, og jeg tror fraktisk, at det var sådan et sted, jeg købte den.

    Anne, jeg måtte helt hen for at dufte til den, da Jette skrev om duften.Men den dufter godt, så mon det er den samme?

    SvarSlet