lørdag, september 22, 2007

MIN REDNINGSTRØJE

Når håret hænger trøstesløs ned, når jeg føler mig meget lidt præsentabel, og jeg så alligevel skal ud af døren, f.eks i morges hvor datteren skulle køres på arbejde, og jeg skulle købe rundstykker. Ja så har jeg noget tøj, som mirakuløst gør, at joggingbukser og deslige ignoreres, og det får mig til at fremstå med lidt mere farve i ansigtet, lidt mere glans i øjnene.

Sådan er min striktrøje fra Peoples Knitwear, en julegave fra børn og gemal for mange år siden. Jeg elsker den røde farve, de små hvide nister, og den gør mig også i godt humør.


For år tilbage syede jeg en festkjole i noget blåt flagrende stof. Hver gang jeg tog den på, syntes folk altid, at jeg havde tabt mig. Er det så sært, at den altid blev valgt, når jeg trængte til lidt ros og anerkendelse?

Har du noget tøj, som farve eller stilmæssigt får folk til at komplimentere dig?

9 kommentarer:

  1. Lilla og røde farver er sikre vindere - ligesom v-udskæringer.

    Din trøje er skøn - jeg kan sagtens forstå, at du føler dig frisk i den og jeg vil også tro at rødt og blåt klæder dig fantastisk, Lene :-)

    SvarSlet
  2. den trøje ville også være gangbar her i huset. Hvor er den flot...
    Men jeg elsker også limegrøn, gerne til sort

    SvarSlet
  3. Dejlig farve i trøjen.

    Ved ikke med mig selv. Et par gode bukser, - mørkeblå cowboy plejer at få et par kommentarer :D

    SvarSlet
  4. Dén trøje kunne snildt blive en yndling hos mig også - farven er dejlig og mønsteret en klassiker man aldrig kan blive træt af!
    Råhvidt og meget sommerbrun hud - så får jeg også et par komplimenter på en god dag - har et par råhvide hørbukser og en ærmelæs strikket top i råsilke - med dét på er den som regel "hjemme" - men det er jo desværre noget sæsonbestemt ;-)

    SvarSlet
  5. Den er smuk, din røde trøje, Lene, og den ser nærmest norsk ud i mønsteret.

    Jeg er glad for v-udskæringer, som Ella. Jeg har en sort strikket bluse i silke, som er helt tidløs med v-udskæring. Den bliver jeg aldrig selv træt af. Og så kan farver tilsættes ved hjælp af halskæde eler tørklæde.

    SvarSlet
  6. Røde og blå nuancer er mest det, jeg hælder til, når jeg skal gøre noget, men pt er det et jægergrønt sæt, bukser og langærmet trøje med rund hals, folk siger, jeg virker tyndere i den påklædning. Trøjen, du har fremme i billedet er virkelig sød, husker godt da den var på mode i sin tid, ku godt lide den, men fik aldrig fat i en.

    SvarSlet
  7. Ella, turkisblå er også din farve :-)

    Anne, den er langtidsholdbar den trøje :-) lime grøn er en rigtig flot farve

    Iduna, cowboybukser, der sidder godt, kan gå til hvad som helst :-)

    Et cetera, du kan ligesom Ella også blive meget brun, har jeg set, så jeg kunne godt forestille mig dig i råhvidt :-)

    madame, jeg tænker også norsk, når jeg ser på den :-) Sort strikket silke lyder rigtig lækkert, har garanteret sit eget farvespil, hvis man kan sige det.

    Puk, grøn er en farve jeg først sent har fået ind i min garderobe, men jeg kan rigtig godt lide den :-) dejligt når farver kan fremhæve de positive ting ved os

    SvarSlet
  8. Jeg elsker sort. Hver gang jeg går ud for at finde festtøj og siger, det skal være noget mønstret/blomstet, så bliver det noget sort.
    Men komplimenter får jeg, når jeg tager stærke farver og mønstre på(gråt hår er en taknemmelig baggrund til stærke faver).

    SvarSlet
  9. Conny, sådan har vi hver især nogle yndlingsfarver, som vi holder fast i :-)

    SvarSlet