lørdag, september 01, 2007

OG JEG SPRANG

Det har været hyggeligt, rart og sjovt. Jeg har ind imellem tænkt på at stoppe, for jeg følte, at det her tog al min tid, men hvor har jeg fået megen inspiration, både hvad angår strikning, madlavning, bogideer og meget andet.

Men mest af alt har jeg mødt mange forskellige mennesker, som har mindet mig om, hvad jeg jo godt ved, at livet er her og nu. Der kan være mange ting, der tynger, jeg kan godt mærke, at jeg er i en fase, hvor livet skifter fase, og de tanker det medfører. Men linjerne, jeg valgte til min blog, passer stadig, man skal ikke bruge tid på at gå rundt og håbe på et mirakel, at noget fantastisk vil ske, for underet ER, at vi er til, og der er intet jeg heller vil.

Ha en god dag.

16 kommentarer:

  1. Godt du sprang! Det tør jeg godt at sige, vi er flere som er glade for.

    Det er slet ikke til at forstå, der allerede er gået 1 år, men et stort Tillykke med det, Lene :o)

    SvarSlet
  2. Tillykke Lene. Jeg har jo 'kun' læst med siden foråret, men jeg nyder dagligt lige at svinge forbi her hos dig, og jeg håber at du længe endnu, vil boltre dig som en fisk i vandet her på bloggen.

    Rigtig god lørdag:)

    SvarSlet
  3. Tillykke med jubilæet. ;)

    SvarSlet
  4. Til lykke med jubilæet :-) Jeg siger som andre - godt du sprang. Selv svæver jeg lidt frit i luften endnu, har jo ikke været her så længe. Men jeg nyder det hver eneste dag.
    Et meget sigende indlæg om det at blogge, du har skrevet her.
    God weekend.

    SvarSlet
  5. Tænk engang Lene... jeg kan slet ikke huske, at du ikke har været her. Jeg læser dig med stor glæde, så godt du kom i gang - og fortsæt endelig :-)

    Rigtig god weekend til dig :-)

    SvarSlet
  6. Jeg siger også: Fortsæt endelig, Lene - det var godt, du gav dig i kast med at blogge. Jeg nyder din side hver dag og får masser af inspiration.

    SvarSlet
  7. Tillyke med årsdagen lene.
    Jeg er også en af dem der trofast læser med om hvad du skriver, så bliv endelig ved:-)

    SvarSlet
  8. Godt du sprang - og tillykke med dagen!

    SvarSlet
  9. Tillykke Lene, dejligt at læse.

    SvarSlet
  10. Ja, jeg kan jo ikke variere mere på det, Lene - men også jeg er glad for at du er her - og tillykke med årsdagen!

    SvarSlet
  11. Hej Lene. Bliv endelig ved.... Det er ofte så dejligt genkendeligt og inspirerende, det du skriver.
    Mvh Jette

    SvarSlet
  12. Tiltredes!

    SvarSlet
  13. Også til lykke fra mig, Lene. Jeg har før sagt, at jeg synes din blog er speciel, fordi du ud over at beskrive det, der handler om dig som menneske, også giver os andre et indblik i det at arbejde som sygeplejeske med alle de tanker, det fører med sig. Og så lærer vi oven i købet noget om det, at være landmand og motorcyklist - jeg synes simpelthen, det er en fantastisk kilde af viden, du åbner for mig! Tak for det:o)

    SvarSlet
  14. På forhånd undskyld at jeg er lidt anonym. Men jeg vil gerne fortælle dig, at jeg læser din blog næsten hver dag, og somme tider tænker jeg, at det virkelig holder mig oppe. Du forvalter dit liv godt, og jeg er meget glad for at få lov til at læse om det.
    Kærlig hilsen Pia

    SvarSlet
  15. Hej Lene,jeg er ogsaa en af dem der med glaede laeser din Blog og har gjort det naesten siden du startede.Specielt dine tanker omkring dit job,din interaction (sorry can't find the word)med dine patienter bringer mange minder frem hos mig fra den tid for mange aar siden inden vi immigrerede hvor jeg arbejdede som ansvarshavende aftensygeplejerske paa Gentofte Amtssygehus haematologisk afdeling og hvor jeg ogsaa gjorde mig mange tanker om mit job og mine patienter og systemet jeg arbejdede i og med.Bliv endelig ved med at skrive.
    Venlig hilsen
    Ann i Vancouver,Canada

    SvarSlet
  16. Tusinde tak for jeres dejlige kommentarer, de betyder meget for mig. Og efter en godt brugt arbejdsdag er det skønt at sidde her ;-)

    SvarSlet