onsdag, september 05, 2007

SKYND DIG LANGSOMT

Ja jeg rider ikke samme dag/uge/måned, som jeg sadler. Der er de her indlæg et bevis på, for der er ikke hæftet ender på tørklædet, og trøjen mangler stadig ca. 6 cm i at være færdig.

De har været med i pose i sommerhus, hvor de stod pænt i et hjørne, og så troede jeg, at de også var kommet hjem igen.

Panikken var derfor ved at brede sig, da jeg kun kunne finde posen med det sidste halvfærdige ærme i. Typisk, tænkte jeg, det er garanteret røget ud som affald, hvorfor får du aldrig tingene gjort færdig.

Datteren er ung, og hukommelsen fejler ikke noget, så i dag beroligede hun mig med, at resten lå i en taske oppe i sommerhuset.

Jep, og nu er de kommet med hjem, og nu SKAL de gøres færdig, så de er klar til de kolde måneder.

Lene, nu som en lettet semi strikkeblogger.

6 kommentarer:

  1. Hej Lene.
    Lækre sager, du har gang i, de skal nok blive færdige, nu de mørke aftener er kommet. Har aftalt med mig selv, at MS3 skal være færdig inden, jeg investerer i noget nyt håndstrik. Mvh Jette

    SvarSlet
  2. Jette, jeg skal ha dem færdig for jeg har et gavekort til Bindestuen i saltum, og jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal købe. Nu vil jeg vente til det her er færdigt.
    Kender du slåom trøjene ller pisa fra designclub.dk , jeg overvejer nemlig en af dem.

    SvarSlet
  3. Det skal du slet ikke være ked af! Jeg kan fortælle, at dengang vi havde sommerhus, da tog jeg altid strikketøj med. Også rundt omkring på ferie (med 4-5 børn). Når bilen var pakket færdig, kom jeg altid slæbende med en kurv fyldt af strikketøj, som måtte gøres færdig i ferien/weekenden.
    Men kurven kom også altid urørt med tilbage.
    Den enkeltstående gang, hvor jeg havde glemt kurven, da blev jeg rastløs, fordi jeg fik lyst til at strikke! Og jeg brokkede mig, og følte mig helt rundt på gulvet!

    Hvad kan man så lære af det? - Tag altid strikketøjet med - også selvom du ikke får brug for det!

    SvarSlet
  4. Tillykke med den nye titel. Og held og lykke med færdiggørelsesprojektet!

    SvarSlet
  5. Troede jeg havde svaret, men det er åbenbart blevet væk... men ja, jeg kender slå-om trøjen, købte netop mønstret i Bindestuen i sommer. Er ikke kommet igang endnu, overvejer at strikke i Kauni garn. Blev færdig med Miyake i fredags, så er gået i tænkeboks.

    SvarSlet
  6. Johanne , sidder her og griner, godt at vide at jeg ikke er den eneste :-)

    Tak Nina :-)

    Jette jeg må derop igen og kigge.

    SvarSlet