fredag, oktober 05, 2007

DEN LILLE HÅNDVÆRKER

Jeg elsker at skrue og save, men det er ikke så meget, jeg gør det. Man er vel gift med en håndværker, som også er perfektionist.

Mit bryggers ligner noget, der skulle gemmes langt væk. Det er det eneste rum, som mangler at blive sat i stand. Da vi flyttede ind for mange år siden, var der intet komfur eller vask i køkkenet, det var i bryggerset. Fyret stod der også, og hunden boede der sammen med en masse støvler og arbejdstøj.

Efterhånden fik vi råd til at få lavet nyt køkken, og så satte vi en trævæg op i bryggers for at dække fyret. Nu er fyret røget ud, så nu mangler vi bare at få renoveret det kære bryggers. Jeg har svært ved at få ideer, for der er fire døre og en loftlem, og intet af det kan sløjfes. Fliserne er grønne og gulvet er i mange brune farver :-), så der skal helt sikkert ny gulvbelægning på, og fliserne skal fjernes.
Hunden skal stadig bo der, og jeg har mange andre ønsker til rummet.

Indtil da har jeg i dag prøvet at få lidt skik på det, så der er skuet en reol og en opbevaringsbænk sammen, som ikke var lige det, jeg havde regnet med, men det er da blevet lidt pænere.


Nu er den lille håndværker træt, resten må vente til i morgen, Laika er gået til ro, hun har taget sin nye pude i brug. Jeg er spændt på, hvor længe den varer, for hun plejer at bide dem i stykker.


Har du et bryggers, eller det hedder måske grovkøkken i dag ;-) Synes du, dit bryggers/grovkøkken fungerer, og hvad er det bedste indretningstips, du vil give?

10 kommentarer:

  1. Hvis du er gift med en håndværker og har et hus som er tip-top, så er du meget heldig. Min håndværker har altid mere travlt andre steder, så her trænger mere end et sted.
    Jeg kunne ønske mig skabe og skuffer i bunkevis...

    SvarSlet
  2. Helle, min håndværker er blevet landmand, så jeg får heller ikke tingene lavet herinde ;-)

    SvarSlet
  3. Jeg har desværre ikke bryggers, men kunne godt bruge et til bl.a. at tørre tøj i. Men du får sikkert en masse gode bud på dit spørgsmål.

    SvarSlet
  4. Jeg tror vi har Danmarks bedst beliggende bryggers, det har den udsigt, som er på min blog i dag. Jeg ville så gerne ha haft køkkenet der, men det blev det ikke til. Nu har jeg tænkt mig, profilbrædder, som du har - hvide - for at dække fliserne, og så en masse reoler/skabe til vaser, glas, store gryder osv. osv. Synes din bænk, ser hammerflot ud. Hvis jeg er heldig, får jeg den samme bordplade/vask, som jeg har i det nye køkken, så bliver det jo et rigtig fint grovkøkken, hvor jeg med garanti, hellere vil stå og skrælle kartofler. Spændt på at se dit resultat, endelig ta før og efter-billeder, der er så sjovt bagefter.

    SvarSlet
  5. Jeg har ikke et bryggers, men ville ønske jeg havde et. Og en håndværker mand har jeg heller ikke (han er talmand) - men jeg er efterhånden selv blevet habil til at gøre tingene selv. Men smukke hænder og negle for man ikke af det.

    SvarSlet
  6. madame, mit tøj tørrer i gangen, for der er ikke palds i bryggerset. Det er en af de ting jeg ønsker mig :-)

    Sister bonde, smuk udsigt du har, den kan jeg ikke gøre efter :-) Skabe og reoler står også på listen her.

    Marianne/shabby, næh jeg kan heller ikke deltage i en skønhedskonkurrence for hænder :-)

    SvarSlet
  7. Jeg har et skønt bryggers og det allerbedste derude er det store bord, der er blevet plads til. Der kan der lægges tøj sammen og underneden er der en lang, stor hylde, som kan rumme oceaner af kurve, baljer og andet, som skal af vejen :-)

    SvarSlet
  8. Liselotte, jeg har beundret dit lange bord, jeg har vist desværre ikke plads til et sådant, men det kunne jeg også tænke mig:-)

    SvarSlet
  9. Ingen tvivl om, at opbevaringsplads er vigtig - og et godt arbejdsbord - og dermed også god belysning hvis man altså skal stå og arbejde der - hvis det er ét af hundens opholdssteder vil jeg foreslå - og selv følge mit forslag næste gang jeg maler ;-) - at væggene let kan aftørres. Din bænk ser dejlig ud med de rummelige kurve under - og "perlespont"-panelerne er jeg helt vild med!

    SvarSlet
  10. Et cetera, når det er en hunds opholdssted, skal det helt sikkert være nemt at rengøre, især en landhund, som drøner rundt i jord og grøftevand ;-) og opbevaringsplads, hvornår får man nok af det :-)

    SvarSlet