torsdag, november 08, 2007

LUKSUS

Sådan en meget tidlig mørk morgen er det lækkert at sætte sig ind i bilen på passagersædet og blive fragtet til nærmeste bus (9 km) og så gå over og sætte sig på et andet sæde i en dejlig opvarmet bus og lade chaufføren om at finde vej til Aalborg.

Dejlig afslappet når jeg frem til afdelingen, og her er der lutter gode kolleger, jeg er alderspræsidenten, men hvad gør det ;-) Vi har det godt sammen og dagen går med raske skridt (5850), hvorefter en rask travetur (1450) til bussen med regn og rusk frisker godt op på en lidt træt sygeplejerske.

Busturen tilbringes i total afslappet tilstand (sovende) og da jeg træder ud af bussen, holder en bil med en ung chauffør (min søn) klar til at køre mig hjem. Vi når lige at vende tingenes tilstand, inden vi er hjemme, og så træder jeg ind i et køkken, hvor opvasken fra i går er taget, stearinlys er tændt overalt, og datteren har lavet varm hyldebærsaft med æbler og kanel i og dækket et hyggeligt eftermiddagsbord.


Og så er de unge mennesker gået med til risengrød som aftensmad, mit hjerte, hvad vil du mere? Jeg er en heldig kartoffel.

20 kommentarer:

  1. Du er en rigtig heldig kartoffel :-)

    Uhmmm risengroed, det skal vi vist ogsaa snart have, det er nemlig blevet koeligt nok til det her.

    SvarSlet
  2. Store børn styrer for vildt lader det til ;)

    Vi skal også have risengrød, det er dejligt nemt og en børne favorit.

    SvarSlet
  3. elsker risengrød...det skal vi vist snart have..godt med gode sønner:-)

    SvarSlet
  4. Ja Lene du er da vist en rigtig heldig kartoffel, men sådan som jeg "kender" dig har du helt sikkert fortjent at være det. :-))

    SvarSlet
  5. Det var da godt nok dagens gave - sikke du skulle forkæles, men du fortjener det - gør du. Risengrød - det ville gøre min store datter glad, måske skulle jeg???

    SvarSlet
  6. Det er du simpelthen - intet mindre! Knuz herfra ...

    SvarSlet
  7. Du er en heldig kartoffel - som fortjener det. Og nu må jeg altså også have risengrød...hvor denne madsnak dog smitter :-)

    SvarSlet
  8. Susan, jeg elsker risengrød, så meget at mine børn blev trætte af det :-)

    Pollyanna, det gør de, i perioder ;-)

    Anne, gode børn er altid rare at have ;-)

    Tak Jane :-)

    Marianne, her i huset er det moderen der bliver glad :-) jeg var vant til risengrød juleaften, men bøjede mig, så nu er jeg som de fleste andre på ris á la mande.

    Knus tilbage fru koch :-)

    Johanne, ja det gør og hvordan kan det være at jeg planlægger at lave rullepølse på mine næste fridage ;-)

    SvarSlet
  9. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at dine børn viser dig den kærlighed de selv har modtaget fra dig, Lene.

    I er heldige med hinanden :-)

    SvarSlet
  10. Vi er nemlig heldige med hinanden, Ella :-)

    SvarSlet
  11. Denne gange har du helt og aldeles rett: Du er en heldiggris.

    SvarSlet
  12. vel har jeg det Hege :-)

    SvarSlet
  13. Da mine tøser boede hjemme endnu kunne de også overraske engang imellem.. man bliver varm og glad - hjertet bliver stort

    SvarSlet
  14. Varme er det, der stråler ud af hele dit indlæg, både af teksten og af billedet.
    I er alle heldige med hinanden.
    Og hav en god weekend, Lene.

    SvarSlet
  15. Ja, du er heldig, Lene, at have dejlige og omsorgsfulde børn, der giver et nap med. Det lyder som en god dag selv med 5.850 skridt på jobbet. Går du med skridttæller? Jeg har sådan én og har haft meget morskab ud af at se, hvad jeg når at gå hver dag.

    SvarSlet
  16. Jeg havde kun en enkelt tilføjelse, Lene, men dén er andre allerede kommet med - du får den nu lige alligevel: du er en FORTJENT heldig kartoffel! Dejlig indlæg om omsorg og familiehygge - den slags varmer langt ind i sjælen ...

    SvarSlet
  17. Velkommen her Charlotte, hjertet vokser af glæde sådan er det, og det er dejligt :-)

    Conny, mon det er mørket, der får os til at rykke tættere sammen. I dag har vi også siddet længe ved kaffebordet og nydt at det er weekend, også en god weekend til dig.

    madame, mine børn er vist som unge er flest, travlt optaget med deres, desto skønnere er det når de så viser omsorg netop den dag jeg trængte allermest til det.
    jeg synes det er sjovt at gå med skridttæller, ikke altid men engang imellem kommer den med på arbejde. I dag rundede den 6000 ved middagstid, og efter en gåtur i byen før hjemkomst var jeg oppe på 10000, så nu kan jeg slappe af ;-)

    et cetera, tak, lige nu er vi inde i en kærlig stime, måske også fordi jeg har lidt mere overskud til at være nærværende.

    Tina, det smagte :-) men jeg kunne ikke overtale dem til pandekager i dag ;-) jeg har virkelig en barnlig smag :-)

    SvarSlet
  18. Lene, du har fortjent denne forkælelse. Og jeg vil endnu engang glæde mig til, at mine søde små bliver så store, at de forstår glæden ved at forkæle Moar! Og pandekager? Kom herover! Der fabrikeres, som du nok har opdaget, hele week-enden!;o)

    SvarSlet
  19. Jeg er kørt Nina ;-)

    SvarSlet