onsdag, november 21, 2007

MAKKERPARRET

Jeg tror, jeg vil til at have en netbutik, og så skal landmanden og datteren kreere ting til butikken ;-)

Datteren ville lave en gave til veninden, et smykketræ. Der blev tænkt tanker, så blev de forelagt for faderen, som reagerede som altid med grynt og ”det kan du ikke nå” osv. Pludselig var datter, kæreste og farmand væk! Så vidste jeg godt, hvad klokken var slået :-) Datteren havde endnu en gang fået solgt sin ide til faderen og ganske rigtig, de stod ude i værkstedet og bøjede jern, og landmanden svejsede fod.


I dag fik smykketræet den sidste finish og fremstår nu som en smuk gave til en smuk ung kvinde.

19 kommentarer:

  1. Nej hvor kreativt :-) Jeg ville gerne have et bare som pynt - jeg elsker lys. Jeg har små pærer i vinduerne, folk tror, at det er julepynt, men det er bare vinter-hygge. God aften til dig Lene.

    SvarSlet
  2. Hvor er hun kreativ - der var ikke langt fra tanke til handling der.

    Sikke et smukt resultat - veninden bliver lykkelig :-)

    SvarSlet
  3. Fantastisk er umiddelbart det ord der først falder mig ind. Hun er da lidt for sej - din datter. Hun har hovedet fyldt med ideer og jeg endnu tilgode at se nogle som jeg ikke synes er gode! Flot,flot! Hils hende fra det vestlige jylland - her tager vi hatten af :-)

    SvarSlet
  4. En far med et værksted og gode idéer (ja, det kunne jo også være en mor, men det er nok oftest faren). Det er guld værd.

    SvarSlet
  5. Hvor er det smukt. En netbutik lyder som en god ide, jeg vil gerne koebe et smykketrae :-)

    SvarSlet
  6. hatten af for dem, det træ er sørme flot...jeg ville blive glad, hvis jeg var veninden, og skulle modtage denne gave..

    SvarSlet
  7. Aij, sådan noget er jeg vild med.
    -Spirende kreativitet, en ide der folder sig ud til noget smukt og teamwork.
    Fantastisk!
    -I må lave en netbutik :-)

    SvarSlet
  8. Først en slipsekjole, så et smykketræ. Det er da en dejlig hittepåsomhed din datter rummer. Heldige veninde som træet er tiltænkt, og heldige datter, der kan komme op med ideerne og have en far, der kan hjælpe dem til at blive til virkelighed.

    SvarSlet
  9. Hvor er hun dog kreativ. Ideerne kommer bare væltende, skal nok stå på spring, hvis I på et eller andet tidspunkt gør alvor af at lave en netbutik, jeg vil helt sikkert kunne bruge noget med de flotte resultater, hvor kommer de ideer dog fra....

    SvarSlet
  10. Flot, flot, flot - og god ide med en netbutik el. hvad med en staldbutik? Eller begge dele, skal nok blive en succes.

    SvarSlet
  11. Tak for alle kommentarerne, butikken bliver nu nok ikke til noget. Fruen her har ikke selvstændighedsgenet i sig, landmanden har mange gange forsøgt at overtale mig til at være selvstændig i stedet for sygeplejerske :-)
    Helle, det er perler ikke lys ;-)
    Og datteren synes det er rigtig dejligt st læse jeres kommentarer.

    SvarSlet
  12. Hvor er det smukt, og der er ikke noget så dejligt, som at få en hjemmekreeret gave. Jeg tror veninden bliver begejstret ;-)

    SvarSlet
  13. madame, det er jeg også sikker på. Begge to kan lide selv at lave gaver.

    SvarSlet
  14. Måske var det en ide til datteren, at lave en med lys :-) nu kan jeg godt se, at det er smukke røde perler. Undskyld, men jeg bruger kun briller, når jeg læser.

    SvarSlet
  15. du er tilgivet Helle ;-)

    SvarSlet
  16. Det er rigtig flot. Sikke en heldig veninde. Armringen på billedet fik mig til at tænke på en jeg har magen til fra min smykkesløjd tid. Jeg havde helt glemt at jeg havde den.

    SvarSlet
  17. Hvor var det man lagde bestilling, Lene - det er langt bedre tænkt end de smykketræer som er handelen - og som er alt for "polerede" til min stil. Tommelerne op for datteren og landmanden (og kæresten som vist hjalp med)!

    SvarSlet
  18. Sikke datteren og Co kan - jeg tror veninden får sig en gave for livet. Unikt kunsthåndværk skal man lede længe efter

    SvarSlet
  19. Tak Mette, et cetera og Marianne. Veninden blev rigtig glad.

    SvarSlet