lørdag, januar 05, 2008

JEG ER TRÆT OG GÅR TIL RO

Sneen daler stadig ned (daler og daler er måske så mildt et udtryk), jeg sov hele vejen hjem i dag, så hvor meget og hvor lidt opdagede jeg ikke. Heldigvis var det ikke mig, der kørte ;-)

Jeg længes hen til tirsdag, hvor jeg har fri, for jeg er træt lige nu.

Julepynten kom ned i går, herefter en aftenvagt. Hjem og i seng, for dagen i dag bød på dagvagt, godt nok skulle jeg først møde kl. 10, men alligevel.

Så i Bilka! For at hjælpe sønnen med at købe gryder, pander, og alt hvad man ellers har brug for i en husholdning. Vi var flittige, men til sidst kunne min hjerne ikke mere, så resten er udsat til mine fridage.

Herhjemme var der gjort klar til fest, datteren havde gjort huset rent, lavet mad i flere dage og skulle nu selv pyntes lidt, så jeg tog over, så hun kunne være klar, til gæsterne kom. Nu hygger de sig, og jeg sidder her og er så søvnig, men jeg trækker tiden lidt, for en lur i sofaen dur ikke, det er ensbetydende med manglende nattesøvn. Lidt te, lidt chokolade og lidt snak med landmanden hjælper, og om lidt siger jeg godnat. I morgen er det nemlig normal mødetid kl. 7, så landmanden må være chauffør, så de unge kvinder kan komme med en bus ind til stadens natteliv.

Ha en god weekend.

10 kommentarer:

  1. Du sover nok nu Lena, jeg håber, at du har en rolig og dejlig søvn. God vagt imorgen. God fridag på tirsdag.

    SvarSlet
  2. Sov godt når du tillader dig det.

    SvarSlet
  3. God arbejdsdag til dig Lene - og er er ikke langt til tirsdag :-) _ Jeg ahr lige kørt datteren med veninder ind til discotek i byen....

    SvarSlet
  4. Helle, fru green og Marianne, tak, jeg er noget groggy her til morgen, for det blev en af de nætter, hvor søvnen ikke ville indfinde sig, så i eftermiddag tager jeg en lur ;-)

    SvarSlet
  5. Jeg kan forstå du længes efter tirsdag - med det program. Jeg bliver helt træt bare ved at læse om det.
    også god weekend til dig

    SvarSlet
  6. Nu skal du lige huske at passe dig selv, du. Det lyder lidt for hårdt, det der. Det er snart tirsdag ;o) Så slapper du af med en god film.

    SvarSlet
  7. Puha, sikke et program, Lene! Håber du får hvilet lidt senere på dagen! Og så puster vi lidt til dagene, så vi hurtigt når frem til tirsdag! :o)

    SvarSlet
  8. jeg siger som sister bonde...husk nu lige dig selv Lene...det er godt at være hjælpsom , men der skal være rum til dig også...og den med at søvnene ikke vil indfinde sig..py kender det desværre også..god eftermiddagslur

    SvarSlet
  9. Det lyder som et lidt for hårdt program, Lene, jeg håber du får en god arbejdsdag i dag og ikke mere hård, end at du kan have glæde af resten af dagen, når du kommer hjem.

    SvarSlet
  10. Henry, godt at have dig og fruen hjemme igen :-)

    sister bonde, jeg skal nok :-)

    Nina, det pust hjalp, nu er der kun en dag tilbage, men jeg har haft en god arbejdsweekend :-)

    Anne, det hjælper at I minder mig om det, så mine fridage holder jeg trods afdelingen mangler folk de dage.

    madame, datteren skulle med hjem, så hun kørte og jeg slappede af, og nu slapper jeg af ved computeren :-)
    Og så har jeg været i den heldige situation, at jeg har kunnet koncentrere mig om en patient, så jeg føler, at jeg har lavet et godt stykke arbejde.

    SvarSlet