fredag, februar 08, 2008

EN GANSKE ALMINDELIG FREDAG

Hjem fra arbejde, alene hjemme, jeg kan gøre lige hvad jeg vil.

Nyde himlen.


Drikke te, spise knækbrød med ost…….

Og så knækkede filmen, og jeg vågnede tre timer efter ved en telefons intense kalden.


Aftensmad blev en kopi af morgenmaden, nemlig havregryn, müesli og bananskiver, slik er fortæret, og nu venter jeg spændt på, om afdelingen ringer om en ekstra dagvagt i morgen.

Allerhelst vil jeg ud til vandet, blæses igennem, høre havets brusen, se de sjove formationer sandet danner, drikke en kop varm kakao på en café.

Men som min kære svigermor en gang sagde, da jeg klynkede over at skulle arbejde 7 dage i træk, er det ikke kun 8 timer af gangen, du skal arbejde? (min svigermor arbejdede på gården, fra hun stod op, til hun gik i seng, havde ni børn, lavede al mad selv og der var ingen vaskemaskine de første mange år med børn i huset)

Så skulle jeg få en ekstra vagt i morgen, så er der mange timer tilbage af lørdag og endnu flere timer søndag til at få frisk luft under vingerne.

10 kommentarer:

  1. Lene, nok er himlen den samme, som jeg fotograferede - men du har de smukkeste "vidder" hos dig - og det gør at stemningen bliver en helt anden - smukt, smukt!

    SvarSlet
  2. Ja, hvem er vi... sådan at klage, Lene ;-)

    Jeg håber nu, at du slipper og får en lang weekend :-)

    SvarSlet
  3. Et cetera, når man kigger på dine, Ellas og Liselottes billeder, så får man tre forskellige smukke indtryk af himlen,og hos mig bliver det mere ude i horisonten. det er dejligt sådan at kunne få et indtryk af eftermiddagens solnedgang i Alborg og omegn :-)

    SvarSlet
  4. Liselotte, vi kan godt glemme den klagen ;-)
    Vi er tre svigerdøtre og 6 døtre, vi har det som mundheld, hvis vi kommer lidt for godt i gang :-)

    jeg håber også, men det betyder så også, at en ung sygeplejerske har taget flere timers overarbejde i aften til nu, og så er gået hjem for at møde i morgen tidlig. Der var en gang, hvor jeg kunne det, det kan jeg ikke mere.Så jeg havde sagt, hun godt måtte ringe til mig. For alle andre udvej var brugt og vi skal ha en lokalkendt på arbejde, ellers hjælper det ikke.

    SvarSlet
  5. Lene, du arbejder da også mere end 8 timer hver dag når alt regnes med... der kræves måske også lidt mere på jobbet end hjemme i dag :)

    SvarSlet
  6. Glæder mig at læse, at jeg ikke er ene om den slags aftensmadsudskejelser en gang imellem. God weekend:)

    SvarSlet
  7. Det er nu dejligt - med en ekstra lur og jeg tror den var tiltrængt :-)

    SvarSlet
  8. Jette, måske har du ret :-)

    tak i lige måde Sifka :-)

    det var den Marianne :-)

    SvarSlet
  9. Sikke nogle smukke billeder, du har fremme i dag af himlen. Du har vist rigeligt alligevel selv om du ikke skal på arbejde på sygehuset, håber, du får ladet op i weekenden.

    SvarSlet
  10. Tak Puk, ekstravagten blev ikke til noget, så jeg har sovet længe :-)

    SvarSlet