mandag, februar 18, 2008

LYSE NÆTTER

vil jeg ikke påstå, vi har, men sådan en skumringstime her er heller ikke at foragte.


Da jeg var barn, boede vi på en lille gade med børn i alle aldre. Her blev der leget dagen lang, sådan husker jeg det i hvert fald. Og lykken var, hvis vi måtte blive lidt længere ude, til det var næsten mørkt. Alting blev anderledes, mere spændende. Sparke til dåse og Antonius var nogle af de lege, der kunne leges det meste af året.


Jeg forskrækkede en fasan, da jeg var ude og fotografere, den var allerede gået til ro i et af træerne. Det ser sjovt ud, når man kan ane skyggerne af op til flere i hvert træ.

Aftensmaden fik Mou lov til at levere, en omgang oksekødssuppe med kød - og melboller kan jeg altid spise. Nu skal teen brygges, mens opvasken tages, og bagefter må strikketøjet frem, og så satser jeg på lidt kølige sommernætter, hvor jeg kan tage min Pisa trøje på, for med det her tempo bliver det sommer, inden den er færdig ;-)

9 kommentarer:

  1. jaaaa,jeg husker også disse skumringstimer hvor man fik lov at blive lidt længere ude. Sjovt, den mellemste af mine piger og jeg snakkede lige om hvad den der leg hedder, hvor man skal kaste en bold over en mur. Det er da Antoninus! jeg skal da lige have sat denne leg igang her i vores gade, hvor der er mange børn ude og lege.
    Wow sikke flotte billede.

    SvarSlet
  2. Så smukke billeder, jeg elsker dit billede af Månen, som nu næsten er fuld. Kender godt det der med Fasanerne. Jeg synes iøvrigt, at de altid går meget tidligt i seng. Det er jo dårlig mørkt, når de sætter sig til rette.

    SvarSlet
  3. ´ja, sikke dejlige billeder Lene...og i øvrigt tillykke med din præmie hos Fremilyset....godt gættet:-)

    SvarSlet
  4. Sikke smukke billeder - det af månen er helt fantastisk, jeg nøjedes med at kigge på den :-)

    SvarSlet
  5. Lis, Antonius brugte vi meget tid på, også på at diskutere om man snød ;-)

    Tak Johannne, ja jeg kunne godt lære lidt af fasanerne :-)

    Tak Anne, og jeg er lige kommet tilbage fra Mariannes side, så jeg var lidt sen til at opdage det :-)

    SvarSlet
  6. tak Helle, grenen omkring månen kom med, fordi jeg måtte støtte mig til træet for at kunne få et nogenlunde roligt billede :-)

    SvarSlet
  7. Der var også en flot skumringstime i det københavnske.
    Lidt før klokken 18, da vi var ved at gøre klar til at skulle til spejder, så måtte vi lige stoppe og kigge ... for det var mægtig flot.

    SvarSlet
  8. fru green, det var lige nøjagtig på det tidspunkt, og sjovt at følge de forskellige billeder rundt om i landet :-)

    Tina, nemlig :-) hvis barn var det som mente Gud havde de bedste farver ;-)?

    SvarSlet