søndag, februar 17, 2008

MON DU BEMÆRKET HAR

hvad der i luften var?

Dagen er blevet længere, lyset holdt ud helt til 17.30, og så indtraf skumringstimen. Det passede meget godt, for netop da stod jeg igen på gårdspladsen efter den sædvanlige gåtur på 5 km. 2½ i medvind og 2½ tilbage i modvind.

Vintermarker i gråvejr bliver nemt triste at se på, så billeder kunne slet ikke gengive, hvor dejlig luften, blæsten og udsynet var trods gråvejr. Trods mange skridt på arbejde giver de ikke samme velvære som 6500 skridt i frisk luft.

Herinde vidner tulipanerne om, hvorfor de var så billige i torsdags, de er allerede gået over i det visne stadie. Men et eller andet sted er de alligevel smukke at se på, så de får lov til at stå lidt endnu.

9 kommentarer:

  1. Ahhhh! Velvære!

    Jeg gad nok vide hvor mange skridt et nyvasket køkkengulv gir'? ;-)

    SvarSlet
  2. Irene, rigtig mange, det er jeg sikker på :-)

    SvarSlet
  3. Jeg forstår, at jeg lever livet farligt lige i denne her periode.... :(

    SvarSlet
  4. Jette, mon ikke det er set over en længere periode, og jeg vil tro, at du alligevel bevæger dig mere end du regner med :-)

    SvarSlet
  5. Tænk for knap 100 år siden - da sad man der i skumringstimen og fortalte historier. Det gjorde dem altså bedre, at der var lidt mørkt og lidt lyst - historierne virkede bedre på tilhørerne... Sikke meget du får gået....

    SvarSlet
  6. Marianne, historier bliver bedre i tusmørket, det har du helt ret i. Jeg mindes spejderlejre, hvor man lå inde i teltet eller sad ved lejrbålet og fortalte historier, det var godt :-)

    Og mine gåture må gerne blive en vane igen, jeg ved at jeg har det bedre med slidgigt, humør og træthed, når jeg får gået :-)

    SvarSlet
  7. Jeg har bemærket, at dagene bliver længere - mon ikke ;-)

    SvarSlet
  8. Ja, det er så dejligt, at dagene er blevet længere! Man får virkelig lyst til at gå en tur hver dag - humøret får en tak opad ;-)

    SvarSlet
  9. Helle, det er så dejligt at kunne komme hjem kl. 16 og så have lys 1½
    ½ time endnu :-)

    Madame, lyset giver lyst og energi :-)

    SvarSlet