søndag, marts 09, 2008

LYSERE TIDER

Helt lyst er det ikke, når jeg lukker døren kl. 6.15 og sætter mig ud i bilen, men det er det næsten, når jeg står foran sygehuset en halv time senere.

Vi havde en dejlig rolig dag på arbejde i går, vi snakkede om, hvordan det kunne være, og pludselig gik det op for os. Der var ingen elever og studerende med på arbejde, der var ingen vikarer eller nyansatte. Der var ingen, vi skulle vejlede, forklare, sætte i gang, vi vidste alle, hvad vi skulle gøre, og det gav en helt anden ro end normalt.


Vi kan slet ikke undvære vikarer, vi mangler sygeplejersker og social-ogsundhedsassistenter, som så mange andre afdelinger også gør. Vi skal også bidrage med at uddanne nye kolleger, men vi nød det i går, og dagen i dag bliver lige sådan.


Og så kunne jeg slet ikke lægge indlæg ind i går, så I får lige et par billeder fra min lille fotosafari rundt om gården ved 18 tiden, hvor der også stadig var lyst, det er en dejlig tid, vi går i møde.

10 kommentarer:

  1. Jeg nyder også, at vi nu har så mange lyse timer, Lene, og har du lagt mærke til fuglenes sang? Det må have været velsignet med en arbejdsdag i roligt tempo. Jeg besøgte en veninde på hospitalet i går. Ved siden af lå en dement kvinde i 80'erne, der lavede en frygtelig ravage ved at stå op om natten og vække alle ;-)

    SvarSlet
  2. Åh Lene, nu varer det ikke længe før naturen eksploderer i de der lækre spæde grønne farver... jeg glæder mig

    SvarSlet
  3. Alt til sin tid ! Det er godt med "rolige dage" - selv om det er vigtigt at oplære og vejlede kollegaer. Jeg kan godt lide din sans for detaljer i dine billeder.

    SvarSlet
  4. Dejligt med dage indimellem, hvor man kan få lov til bare "at være sig selv". Flere lyse timer og fuglesang, gi'r lysere humør her på matriklen :)

    SvarSlet
  5. JEg huske også de rolig dage da jeg arbejdede som sygehjælper.Men viste også det var nødvendig at oplærer elever og andre og var glad for at jeg tit fik ros for, jeg gjode det godt.

    SvarSlet
  6. Jeg er vild med dine billeder fra jeres gård og marker. Der er stadig en lille rest "landboer" i mig, selvom jeg aldrig selv har boet på landet. Men mine forældre voksede begge op på landet, og mange af deres venner boede på landet, så vi børn var også på besøg og på ferie der.
    Derfor føler jeg mig meget "hjemme" i dine billeder, og jeg elsker det store udsyn og den fred og ro, der lyser ud af billederne.

    SvarSlet
  7. Tilslutter mig kommentarerne om dine billeder. Det er bestemt en dejlig tid, vi nu går imøde. Som så mange andre, så hader jeg mørket.
    Det er dejligt at læse om din rolige dag. Sådan nogle dage har I jo også brug for en gang imellem for ikke at brænde helt ud.

    SvarSlet
  8. "så langt øjet rækker" giver mening hjemme hos jer :) Det er dejlige billeder - og tiden der kommer, er så fyldt med lys, fuglesang og farver. :) Det må være dejligt med et par rolige dage, det trænger vi jo alle til indimellem.

    SvarSlet
  9. Lyset har en egen blødhed nu - det er dejligt og vidner om den tid som kommer ... Der er en skøn ro i dine billeder, Lene!

    SvarSlet
  10. madame, det er så godt at høre fuglenes sang :-)
    Det er svært med flere sengs stuer, især med urolige patienter,som forstyrrer nattesøvnen for andre.

    Charlotte, det gør jeg også, det bliver så godt. Jeg er vild med foråret:-) Og Charlotte, jeg kan simpelthen ikke huske om du har kommenteret her før, men velkommen skal du være :-)

    Henry, lige nøjagtig, begge dele skal der til. Og tak, jeg havde bestemt mig for, at jeg skulle finde nogle andre vinkler på motiverne :-)

    Kom så i gang, ros er vigtig i arbejdsdagen, det betyder meget, når ens kolleger ser det, man gør godt :-)Og det er jo også af afgørende betydning, hvordan vi får oplært vore nye kolleger, emn det var dejligt med et frikvarter :-)

    Conny, du gør mig så glad med det du skriver, tak :-) Jeg føler også roen, når jeg er på mine gåture.

    Tak Johanne, jeg trænger også til lyset, og roen var dejlig :-)

    Helle, det udtryk passer rigtig godt herude :-)

    Tak et cetera, og med alderen skønner jeg også mere på roen herude :-)

    SvarSlet