fredag, april 18, 2008

HAVEVEJR

Mon ikke havefolket elsker denne dag, solen, fridagene, alt er lagt til rette for den store havestorebededagsferie.

Nu vil jeg starte herinde, tage et rum af gangen, få styr på det håndgribelige rod, og senere vil jeg tage et bed af gangen udenfor, så landmanden og jeg til aften kan nyde en gåtur og se på de nypløjede marker og forhåbentlig en lidt pænere have.

Ha en god dag.

16 kommentarer:

  1. Jeg skal desværre være mest inde. jeg har endnu et værelse der skal renoveres......

    SvarSlet
  2. Jeg tror der er mange mennesker på planteskolen i dag :-)
    Et rum af gangen, et bed af gangen - det lyder som en god ide!
    Nyd din dejlige dag !

    SvarSlet
  3. Kæreste Lene!
    Jeg véd da ikke hvor min kommentar under foregående indlæg er blevet af - men det er heller ikke det vigtige: Jeg ville bare sende dig en varm hilsen og kondolere med din mor ...
    Jeg har syntes at Jeres afsked med hende har været så varm og rigtig - og jeg er overbevist om,at det vil få stor betydning for Jer alle i tiden fremover - ikke mindst for din far og børnebørnene.
    Det må være uendeligt svært at tage afsked med en mangeårig og elsket livsledsager - så jeg forstår fuldt ud at du tænker meget på din far ... Prisen for at elske er at savnene bliver voldsomme og dybe - men de fleste af os er nok i det lange løb alligevel villige til at "betale" dén pris - tror du ikke?

    SvarSlet
  4. Ååhhh jo jeg glædes over dette vejr... Har flere projekter ude der trænger til min opmærksomhed...
    Også inde har jeg et par projekter, men dem skal der lige regnes lidt på :-D

    SvarSlet
  5. Marianne, du er et energibundt uden lige :-)

    Miri, tak, et skridt af gangen så har jeg ikke lovet mig selv for meget :-)

    et cetera, tak for din dejlige kommentar, og netop det sidste, har vi talt meget om, for det er jo prisen for kærlighed, at når vi så mister, så gør det ondt, men værre er det dog ikke at føle kærlighed.

    bambi72, jeg tror vi er mange hvor projekterne står i kø, man får lyst i sådan et vejr :-)

    SvarSlet
  6. Hov, hvor blev jeg lige af? Sendte en kommentar, der blev væk! Nå, vi prøver da bare igen. Jeg ville bare sige til dig, kære Lene, at det er dejligt at have dig tilbage igen, selvom du selvfølgelig har haft brug for blog-ro i den svære til. Rigtig god arbejdslyst og fornøjelse, når du kommer til haven! God dag til dig! :o)

    SvarSlet
  7. Det blilver en dejlig dag med sol og forskellige gøremål.
    God gåtur til aften :)

    SvarSlet
  8. Nina, jeg er også glad for den her del af mit liv. Og nu må jeg hellere i haven, jeg drysser rundt herinde, jeg trænger vist til lidt hårdt legemligt arbejde ;-)

    Tak Helle. gåturen er min gulerod :-)

    SvarSlet
  9. Også rigtig god Store Bededag til dig, Lene. Det har jo været det skønneste vejr, og jeg har også luget bede og gjort fint udenfor. Det er en sand fryd i solskinsvejr.

    SvarSlet
  10. Det lyder som en perfekt dag.
    Nypløjede marker og en pænere have ja foråret er her.
    Jeg blev varm og glad da jeg læste om jeres afsked med din mor, det må være sådan det skal være når man mister en af dem man elsker.
    Det er godt at i er flere til at dele både de praktiske og de psykiske opgaver, jeg føler meget med dig og ikke mindst din far som skal undvære din mor, efter sådan et smukt parløb igennem et langt liv.
    Knus og kærlig hilsen Lis

    SvarSlet
  11. Nypløjede marker og lugten af gylle, kan jeg godt lide, for så ved jeg det er forår og sommeren er nær.

    SvarSlet
  12. Hej Lene.

    Din dag lyder dejlig - den lyder også helt magen til min. :-) Startede også med oprydning/rengøring indendøre. Senere tilbragte jeg resten af dagen udenfor. Selv aftensmaden blev indtaget udenfor på terrassen. Efter en lille cykeltur her til aften, er det rigtig skønt at komme ind i et rent hus og slænge sig i sofaen med en god kop kaffe og blog-surfing.

    SvarSlet
  13. madame, vejret har bare været rigtig dejlig, men jeg er bedst til at nyde haver ;-) sagt med blink i øjet og smil på læben, jeg har og fået lavet lidt derude.

    Tak Lis, du kan tro jeg har været lykkelig for at vi har været flere til at løfte,for min far har brug for hjælp.

    Conny, og jeg har kunnet høre traktoren hele dagen :-)

    SvarSlet
  14. Jane, du smuttede lige indenom, mens jeg skrev :-) og du har været meget mere flittig end jeg,men lidt fik jeg da lavet, og mad på terrassen lyder bare dejligt.

    SvarSlet
  15. Kære Lene. Må jeg kondolere ned din mor. Hvor fin en afsked I fik taget, må jeg ellers tilslutte mig Et ceteras ord.

    SvarSlet
  16. Tak Jette, det blev en god og dejlig afslutning.

    SvarSlet