mandag, april 21, 2008

SOL OG VARME

Solen har skinnet disse dage, og min far og jeg nød teen på terrassen. Konstant står vi, hvor er det eller det, men ved fælles hjælp fik vi fundet hynder til havestolene, så vi kunne sidde godt.


Min far har valgt en smuk plads til min mor på kirkegården, udsigten fra hendes gravsted er smuk og dejlig.


Herhjemme er der fuld gang i forårsarbejdet, det vejr her, kan både landmænd og folk blive enige om, dur. Vi er nu gået ind i en periode med lange arbejdsdage, om en måneds tid er vi forhåbentlig færdige med forårsarbejdet.

Men først skal der pløjes, spredes gylle, harves og sås korn, så skal der pløjes, harves, spredes gødning og sættes kartofler, og så krydser vi fingre for og beder en stille bøn om, at vejret i år er med os, så der ikke kommer frost og massive regndage. Det har vi ingen indflydelse på, så vi glæder os i stedet for over dagen i dag med sol og varme.


Og jeg nyder en stille kop te på min egen terrasse, inden aftensmaden skal tilberedes.

12 kommentarer:

  1. Held og masser af lykke og glæde med forårsarbejdet til Landmanden og hans Kone.
    Knus.

    SvarSlet
  2. Godt I fandt ud af det, din far og dig. Der er meget nyt at lære, vænne sig til og leve med, men så har han heldigvis dig og dine søskende, som garanteret er en stor støtte lige nu.

    Jeg vil tro, at der er travlt hjemme på gården, men så er det jo ganske vidunderligt med sådan et vejr, som levner plads til en kop te i solen :-)

    SvarSlet
  3. tak fru koch, kram igen til dig :-)

    tak Johanne, glæden og lykken pibler op med jævne mellemrum og det er slet ikke så ringe endda.

    Liselotte, i dag gav vi slip, vi børn, og det gjorde ondt i hjertet, men vi kan ikke beskytte eller tage sorgen væk, men vi er der, lige som min far var der for os, da vi drog ud i verden alene.

    Og herhjemme er glæden stor ved det dejlige vejr, det gør alting lettere :-)

    SvarSlet
  4. Det er godt, at I har fundet et dejligt sted til din mor.

    SvarSlet
  5. Helle, det er det.

    SvarSlet
  6. Hvor er det dejligt at høre, at I har fundet det helt rigtige sted til din mor. Og så er jeg sikker på, at din far nok skal klare det - også selvom I har givet lidt slip. Nogle gange kan man klare alt bare man ved hjælpen kun er en telefonopringning væk.

    SvarSlet
  7. Stine, sådan er det jo. Så nu skal vi alle til at finde en hverdag, hvor savnet finder sin plads.

    SvarSlet
  8. Også her er der lange arbejdsdage, men hvor de nyder det, mændene... :)

    SvarSlet
  9. Jette, især mændene, men vi koner har vel efterhånden lært at indrette os :-)

    SvarSlet
  10. Godt med det smukke hvilested til din mor. Nu er der sat et fysisk punktum. Måske kan I bruge gravstedet som et sted for "samtale" og tanker om og med jeres mor/ kone.
    Det gør mig så godt at høre, at I er en familie der tager hånd om hinanden :-)

    SvarSlet
  11. Miri, jeg er så taknemlig for min familie, både min lille familie med mand og børn men også min egen familie og min mands familie. Jeg føler mig omsluttet af kærlighed og accept.

    SvarSlet