onsdag, maj 21, 2008

DRAMA

Landmanden har mange forskellige naturoplevelser, som han heldigvis fortæller mig, og nogle gange bliver jeg også ringet op, at nu skal jeg komme ud og se.

I aftes var han henne på den anden gård, på vej hjem så han et rådyr nede på marken, tog en kikkert for at se, om det var en buk, det er jo jagtsæson ;-)

Pludselig så han en musvåge dykke ned og angribe et eller andet, som det dog hurtigt slap. Landmanden troede først, det var en agerhøne, men så så han en hare i fuldt firspring hen over marken. Den jagtede musvågen, sprintede af sted hen over marken, opgav først ved kanten af læhegnet. Imens så landmanden en harekilling tumle ind i det høje græs, reddet af sin tapre mor.

Nu håber vi, at harekillingen klarede det.

Ha en god dag, her står det på endnu en dagvagt afsluttende med et møde.

5 kommentarer:

  1. Uf... naturen er barsk, godt den lille haremis reddede livet. Tapre haremor! ;-)

    SvarSlet
  2. Dramaerne i naturen virker ofte meget store, jeg tror, det er fordi, det sker så uventet og når vi mindst venter det. :) Jeg forstår, at du værdsætter sådan en fortælling - naturen er forunderlig.

    SvarSlet
  3. Ja han er heldig den landmand, med alle de naturoplevelser han får.Det var godt at harekillingen overlevede, men Musvågen skal jo også kæmpe for føden til sine unger.

    SvarSlet
  4. Måske han næste gang skulle udstyres med kamera med linse og det hele så vi også fik billeder på, men det gjorde jeg nu alligevel - her på nethinden :-)

    SvarSlet
  5. Jeanette Mariae, naturen er basrk, vi ved det jo godt, men det virker stærkt når vi er vidne til det. jeg synes også haremor er sej :-)

    Helle, det tror jeg du har ret i. jeg elsker hans små fortællinger, han er god til at lægge mærke til tingene.

    Conny, han har evnen til at se og fortælle, det er det ikke alle der kan. Ja musvågen skal jo også leve, du har ret.

    Marianne, så skal vi vist designe et kamera, der kan holde til lidt af hvert og en skjorte, der kan rumme det :-)

    SvarSlet