lørdag, maj 03, 2008

FUGLESANG OG ITUNES

Skynd dig, sagde landmanden i døren klokken meget sent i aftes. Når han siger sådan, så er det med at komme op af stolen og ud at se.

Denne gang skule jeg ikke se, men lytte. Der var en fugl, som sang så smukt, den varierede tonerne utroligt meget. Der var triller og andet guf for ørerne. Vi troede, det var en nattergal, men da vi fandt nattergalens sang på nettet, lød det ikke sådan.

Så fandt jeg en blog, som jeg før har kigget på. Her er der alle mulige fugles sang, men computeren siger hele tiden: quicktime blev ikke fundet, quicktime kræves til afspilning af itunes, installer itunes igen.

Jeg har ikke itunes, og jeg har ikke tid til at finde ud af, hvordan itunes fungerer, men det ærgrer mig, at jeg ikke fandt ud hvad fuglen hed, for det var den smukkeste fuglesang, jeg længe har hørt.

Og hvis du kigger ind på bloggen, så nyd lige illustrationerne, den streg kender jeg, og jeg er vild med den ;-)

6 kommentarer:

  1. Fuglestemmer man ikke kan genkende...det kender jeg...i vores have har vi en "telefonfugl" den slår triller ligesom en telefon...og måske er det en grønsisken/grøn irisk, det vides ikke helt
    Ja, den streg er ikke til at tage fejl af...en dejlig en af slagsen
    :-)

    SvarSlet
  2. Jeg sider lige nu og høre fuglene synge det kan man aldrig blive træt at høre.Det var to gode blogge du hænviste til.

    SvarSlet
  3. Jeg ville også ønske, at jeg kendte alle fulgeles sangstemmer, men nogle kender jeg dog. På biblioteket kan du låne fuglebøger med cd'er i. Det svære er bare at huske det bagefter.

    SvarSlet
  4. Anne, det kunne være sjovt at kunne de forskellige fugles sang :-)

    Conny, fuglesang er dejlig musik :-)

    Madame, det med at huske det er lige nøjagtig det sværeste. Vi har også et bånd med fuglestemmer, men hvor det lige er,får stå hen i det uvisse :-)

    SvarSlet
  5. Må jeg gætte på at det var en sangdrossel?
    http://www.fugle-net.dk/spurvefugle/sangdrosselset.htm

    SvarSlet
  6. Tak Pia, jeg skal lige have installeret noget, så jeg kan høre fuglen, men hos dig er der en god vejledning :-)

    SvarSlet