søndag, maj 18, 2008

NÅ MEN SÅ

Jeg kan ikke finde på noget at skrive, min arbejdsdag var, som den plejer, hård og givende sammen med gode kolleger.


Der er ingen bøger læst, og alle dem jeg vil læse, er der tre måneders ventetid på.

Det er blevet til en vane at falde i søvn i sofaen om eftermiddagen, men det skal ikke blive en tradition, for søvnen vil ikke indfinde sig om aftenen.


Så hvad gør jeg, jeg tager hunden, manden og kameraet og går på aftentur rundt om gården.


Der er ikke megen varme i luften, i morges var der rim på græsset, da jeg kørte på arbejde. Men det er rart at gå ude, indånde frisk luft, snakke lidt om planterne, nyde de mange farver og solens stråler mellem træerne.


Nede ved søen er der fyldt med fluffy dunhammer, et rådyr kom springende, inden vi var nået derned, hurtigt var det væk igen.


Tankerne myldrer rundt i hovedet, de når ikke at slå ordentlig rod, der er så mange ting, der fylder. Jeg har en kompetencedatabase, jeg skal have udfyldt. Det skulle være gjort for længst, men min mors død forrykkede lige tingene, og nu går jeg som katten om den varme grød. For en ting er at få den udfyldt, hvilket ifølge kolleger tager flere timer, noget andet er, at der følger en medarbejderudviklingssamtale bagefter, og hvad vil jeg, hvad er mine mål for fremtiden, hvordan vil jeg udvikle mig? Vil jeg satse på at få bevilliget orlov til at tage en master eller en diplomuddannelse, og er det overhovedet noget for mig? Hvor ser jeg mig selv om fem år, hvad skal være min drivkraft i mit arbejde. Jeg aner det ikke, og det får mig til at udskyde udfyldelsen af den database, det er nemmere at tage sudukobogen ;-)

11 kommentarer:

  1. Nå men, det gik da meget godt alligevel. Skriveriet, men du har åbentbart brug for også at få ryddet lidt op i tankerne. Det skal man også give plads til:)

    Sov godt, når det bliver tid.

    SvarSlet
  2. Og lige pludselig, så ved du om det er et ja eller et nej og det hele rykker. Den slags kan som regel ikke fremskyndes og "katten om den varme grød" tiden er som regel god nok. Du har jo fart over feltet med arbejde. :-)

    SvarSlet
  3. Sifka, ja jeg lod ordene komme frem, mens jeg tænkte :-) og søvnen har været god.

    Gitte, det er godt at høre, og ja jeg synes at al min energi er brugt, når jeg har været på arbejde samtidig med at det har været travlt herhjemme, og følelserne og tankerne ofte er nede hos min far.

    SvarSlet
  4. Ja, hvad gør du? Du tager mand, hund og kamera, men så sandelig også skrivningen og ordene. Og så går du.
    Dine tanker er den slags tanker, man gør sig, når man har brug for at stoppe op et sted på sin vej. Gøre overvejelser - af en eller anden grund. Måske fordi man er ved at gå ind på en "blind vej", eller bare har brug for at få bekræftet, at det er det rigtige sted, man er.

    Jeg ved godt, du var træt, da du skrev dette her indlæg - men jeg fornemmer alligevel noget mere i det. Noget personligt, som du kun selv kan tage stilling til.

    Knus og en rigtig god dag til dig.
    Tak for en fantastisk tekst :-)

    SvarSlet
  5. Tak Johanne, jeg er i et vadested, og må tage nogle beslutninger. Knus også til dig og tak for dine ord :-)

    SvarSlet
  6. Jeg tror som Johanne, at vi lige har brug for at stoppe op nogle gange, og bare lade tanker og følelser flyde.
    Så, tror jeg, kommer intuitionen og fortæller os, hvad der er rigtigt for os.

    Skønne billeder, Lene!

    SvarSlet
  7. Jeg læser dit indlæg som "stilhed før stormen" Nogen beslutninger skal tages og lige nu ulmer det i dit hoved og krop, men jeg tror at der kommer nogle gode beslutninger til dig. Det er svært at skue frem i tiden - bare man kunne. Det vigtigste er Lene, at du mærker efter, men det ved du jo godt. :-)

    SvarSlet
  8. Tak madame, jeg håber også at det rette valg kommer til mig :-)

    Marianne, det er svært at mærke efter, men jeg prøver nu at sætte ord på tankerne, at sige forskellige valgmuligheder for mig selv, så hjælper det forhåbentlig

    SvarSlet
  9. Smukke billeder og gode tanker som forhåbentlig fører dig i den rigtige retning. Og husk du må - eller rettere skal - godt bruge tid på at sørge over tabet af din Mor.

    SvarSlet
  10. moster tulle, du har ret, men det er underligt, min fars sorg fylder sammen med travlhed, så jeg har svært ved at mærke sorgen. Det skal nu nok komme,det er jeg slet ikke i tvivl om.

    SvarSlet
  11. Det er klart, at dit sind er fyldt med følelser og en sorg som trænger sig på - uden at være helt klar endnu. Selvfølgelig er der ikke plads og overskud til at træffe beslutninger om fremtiden lige nu - lad det hele tage den tid, som det skal tage.
    Tag din landmanden i hånden og gå en tur - tænk nogle tanker og snak med hinanden, det er det vigtigste. :)

    SvarSlet