mandag, juni 23, 2008

MANDAG

Første del af dagen er tilbragt hos min far, det var rigtig hyggeligt, og vi nåede både et møde, kirkegårdsbesøg og tedrikning.

Resten af dagen skal tilbringes på arbejde.Det er altid spændende at komme ind på afdelingen mandag eftermiddag, man kan med det samme fornemme, om dagen er gået roligt, eller om der har været meget at følge op på efter weekenden, og om der er kommet mange nye patienter.

Jeg håber, vi får en rolig aften med tid til patienter og pårørende.

5 kommentarer:

  1. Det er så underligt Lene, at man kan fornemme den tid der er gået, når man møder ind på sin arbejdsplads....Jeg kan også onsdag og torsdag mærke om dagen har været rolig, hektisk, eller noget helt tredie, når jeg møder ind klokken 15.00..... God vagt til dig :-)

    SvarSlet
  2. Jeg ønsker dig en god og stille aften på din vagt :)

    SvarSlet
  3. tak Anne, den fornemmelse får man hurtig, og det er underligt at det er sådan.

    Tak Helle,de gode ønsker hjalp :-)

    SvarSlet
  4. Smiler - jeg sad med samme tanke som I snakker om. Hvad er det der gør at man pr instinkt efter få skridt ind i afdelingen kan mærke hvordan dagen er gået? Tror det er en evne vi får til at observere over tid - er skridtene fra kollegaen stille og rolige eller hektiske, hvad med stemmen, sidder håret pænt eller har der ikke været tid til at rette på frisuren, er gangen ryddet eller ej...
    De 5 minutter betyder uendelig meget - især for syge og ældre. Ønsker dig en god uge :)

    SvarSlet
  5. Tak Else, ja det er de små ting, der afslører dagens gang :-)

    SvarSlet