lørdag, juni 07, 2008

NUTIDENS UNGDOM

Udenfor stod to unge mennesker, den ene bød mig velkommen og sagde tak, fordi jeg gad hjælpe dem.

Inde fra kirken lød der vældig høj musik, ”we will, we will rock you” Sønnen og de andre ledere af teen gruppen i deres frikirke havde taget initiativ til en dodge-ball turnering for teenklubber i de nordjyske frikirker og lånt en af de store flotte frikirker med egen hal. 59 børn og unge havde taget mod buddet, og de var langt henne i turneringen, da jeg kom. De havde alle gjort noget ud af holdudklædningen, og der var liv og glade dage.

Ude i køkkenet var de fire andre madtanter i gang med eftermiddagskaffen. Vi fik lavet lasagnette, salat og flutes, og det blev spist med stor tilfredshed. 3½ time senere var køkkenet klar til aflevering, vi havde hver fået to smukke lysestager som tak, og jeg havde fået en stor knuser af sønnen.

Hvor er det dejligt med unge mennesker, som gider gøre en indsats for børn og unge. De findes blandt spejdere, sportsklubber, gymnastikforeninger, kirker og andre steder. De laver ikke overskrifter i aviserne, det er ikke dem, der tales om i medierne, men de er en stor flok, som gør et kanonflot arbejde. TAK

8 kommentarer:

  1. Jeg giver dig ret, Lene, det er dejligt med unge, der gør en indsats for børn og unge. Det hører man alt for lidt om i medierne, der som regel fokuserer på negative nyheder.

    SvarSlet
  2. Helt rigtigt, de er mange, og man hører desværre alt for lidt om dem. Jeg kender dem heldigvis også..disse prægtige unge mennesker. Tak for dit indlæg og tak fordi du er mor til et prægtigt ungt menneske.

    SvarSlet
  3. Godt at du siger tak!
    Og hvor er det dejligt at høre om sådanne indsatser :-)

    SvarSlet
  4. madame, vi former jo tit vores virkelighed efter hvad vi hører i medierne, og så får vi et helt forvrænget billede af ungdommen.

    Johanne, det er dejligt at kende unge mennesker, som ikke er som de bliver tegnet i medierne, og tak :-)

    Miri, jeg bliver så glad , når jeg får lov til at opleve deres engagement :-)

    SvarSlet
  5. Hallo Lene, du skulle jo bare ha´ fortsat 5 min. kørsel nordpå, eller rettere i går, lidt længere vestpå (vi var i sommerhus),så ku´ du ha´ scoret kaffe under parasolen..... en anden gang måske :)

    SvarSlet
  6. Jette, jeg tænkte på hvor tæt jeg var på dig :-) En anden gang vil jeg gerne sidde under din parasol :-)

    SvarSlet
  7. Jeg kan kun blive så glad, når jeg hører om arrangementer som dette ;-)

    SvarSlet
  8. Også jeg, Jeanette Mariae :-)

    SvarSlet