tirsdag, august 12, 2008

I’M SINGING IN THE RAIN

Hvorfor er det nu lige, jeg kommer til at tænke på den film?

Måske fordi jeg i aften har hørt om den syvårige kinesiske pige, som ikke var køn nok til selv at stå ved åbningen af OL og derfor måtte synge bag scenen og lade en smuk ni-årig pige være ansigtet udadtil!

Og så kunne jeg godt tænke mig at lære, hvordan jeg sætter videoklip direkte ind på bloggen.

12 kommentarer:

  1. jeg har samme behov, håber det er ok, at jeg kigger med fra sidelinien ;)

    SvarSlet
  2. Jette, det er helt OK :-)

    SvarSlet
  3. Anede ikke historien om den kinesiske pige - uf føj da - men melodien er en af mine ynglings og jeg spiller den tit

    SvarSlet
  4. viste heller ikke det om den kinesiske pige.. det kan man da ikke!!

    Sidst jeg lagde ind direkte ( og det er længe siden) havde jeg føjet You Tube til min google konto, og derfra kunne jeg så blogge direkte. Det forsøgte jeg så i går uden held...så måske er der brug for en anden "livline"?

    SvarSlet
  5. Uha... De har åbenbart også standarder for grimhed/skønhed i Kina. Jeg havde heller ikke hørt historien, men bliver altid så ked af det, når jeg hører om en virkelighed som den.

    Ønsker dig en dejlig dag ;-)

    SvarSlet
  6. Men hun er da heldig at have en smuk sangsstemme;-) Skrækkeligt!

    SvarSlet
  7. Jeg så det på tv igår og blev godt irriteret - tænk hvis udseendet skulle være afgørende for ens succes, så var der mange af os, som ikke havde en chance.

    SvarSlet
  8. Jeg synes simpelthen, det er så trist at hele verden - jeg mener ikke, vi er så meget bedre her i vesten! - lægger så stor vægt på ydre skønhed som værdi, at vi ikke blot kan nyde smuk sang, selvom sangeren ikke nødvendigvis har udseendet med sig.

    Fornylig oplevede jeg i et kommentarspor på en blog, at udseendet på børnene i kongehuset blev diskuteret ret så nådesløst - der var vist bred enighed om, at forældrene virkelig burde få opereret et af børnene for "flyveører". Det følte jeg mig lidt ramt af, for det har min dreng altså også, men jeg må indrømme at tanken om at få dem opereret ikke falder mig ind - og hvis de skal, må det vel være et ønske fra ham selv?

    Andreas ved endnu ikke, at han har flyveører, men jeg bliver da lidt ked af, at skulle sende ham ud i en verden, hvor voksne mennesker går så voldsomt op i og udtaler sig sådan om selv børns udseende.

    Og hvordan harmonerer det med, at både jeg og hans far forsøger at opdrage ham til, at se andre værdier og kvaliteter i mennesker, end udseende?

    Jeg synes, det er trist.

    SvarSlet
  9. Marianne, jeg bliver altid så glad af den melodi :-)

    Anne, det der googlekonto må jeg eksperimentere med ;-)

    Miri så sandt, så sandt

    jeanette mariae, sikke en opfattelse de to piger får af verdenen

    fru koch, ja og i den sidste ende er hun måske den, der er heldigst stillet.

    Helle,nemlig, men kan vi sige os selv helt fri for at have en snert af skønhed er godt

    Henriette, vi har vist alle en snert af denne værdinorm. jeg har et familiemedlem, som er kraftigere end vi andre, og en gang hvor min datter undrede sig over hvorfor vedkommende ingen kæreste havde, for vedk. var jo så sød og dejlig, da blev jeg så glad, for datteren var 13- 14 år, selv fyldt op med det rigtige tøj, makeup osv og alligevel så hun den indre skønhed hos en anden.

    Og jeg er enig med dig, flyveører skal da ikke opereres med mindre Andreas ønsker det.

    SvarSlet
  10. Lene, selvfølgelig har vi alle en snert af det - jeg synes bare, det er trist, når det kommer så vidt at et barn med en fantastisk sangstemme ikke må stå på scenen p.g.a. udseende.

    Det er dejligt, at din datter kan se indre skønhed hos andre mennesker - men det har hun jo nok lært hjemmefra, tror jeg!

    :-)

    SvarSlet
  11. Henriette, jeg er så enig :-) og tak for tilliden :-)

    SvarSlet