søndag, september 28, 2008

DEN SIDSTE TUR?

Måske tænkte alle, at det var sidste chance i år for en motorcykeltur, måske skyldtes det, at vi efterhånden har mødt hinanden på kryds og tværs af landet og havde lyst til at mødes igen. Faktum var, at den sidste Nordjyllandstur i BMW klubben fik 25 motorcykler og ca. 35 mennesker til at trodse vinden og den truende regn.


Vi kom vidt omkring, turlederen havde lavet en smuk tur til os, og hjemme i de private gemakker havde hans frue sørget for et overdådigt kaffebord, der var hjemmebagte boller, som smagte himmelsk, der var lagkage og der var god gammeldags æblekage, det var virkelig kræs.


Vi var gennem dele af Rold skov, jeg elsker at køre gennem skove, lyset bliver filtreret på en ganske særlig måde, og vi var både i nåle og løv skove.


Senere kom vi langs vand mange gange, Limfjorden præsenteret på mange forskellige måder kunne man vist roligt kalde det. Solen begyndte at miste magten, og vinden fik hænder og næser til at føle kolde, så et kaffebord som afslutning var det helt rigtig.


Vi så vingård, landbrug i mange varianter fra hobbylandbrug til store landbrug. Vi så velholdte huse og haver og andre, hvor der måske nok var ideer, men de var gået i stå undervejs.


Overalt stod majsen høj og flot, ellers var der stubbe golde og nysåede vinterafgrøder.


Sådan en tur bagpå motorcyklen og samvær med dejlige venner og bekendte fra mange steder i Jylland gør mig glad.

10 kommentarer:

  1. Sikke en skøn tur i har haft. Dejlige billeder fra jeres tur ;)

    SvarSlet
  2. Anette, det var ren afslapning :-)

    SvarSlet
  3. I må havde været et fantastisk skue - det er lige før jeg turde sætte mig op på sådan et dyr - sikke en dag Lene :-)

    SvarSlet
  4. Marianne, jeg tror du ville nyde det :-)

    SvarSlet
  5. Sikke en dejlig dag, I har haft, Lene! Det må være fantastisk at side bag på motorcyklen, når I kører rundt og oplever smukke steder :o)

    SvarSlet
  6. madame, det er det, jeg nyder de ture, og vi får set så mange steder af Danmark :-)

    SvarSlet
  7. I var tæt på .... men jeg havde altså ikke bagt muffins til 35 ;)

    SvarSlet
  8. Lene, du frister - og jeg er bestemt ikke vild med tanken om at sidde på en motorcykel... Men du frister med dine beskrivelser af jeres ture :)

    SvarSlet
  9. Else, jamen jeg nyder de ture :-)

    SvarSlet