torsdag, september 04, 2008

EFTERÅRSMORGEN

Datteren havde ønsket morgenbord sammen med sine forældre, så der blev hentet rundstykker og landmanden holdt sin formiddagspause i køkkenet sammen med os.

Det regner udenfor, så fyrfadslysene blev tændt, og jeg nænner ikke at slukke dem, nu hvor jeg egentlig er gået i gang med dagens arbejde.

Tekoppen bliver taget med ind på kontoret, og så hygger jeg mig der.

Senere vil vi kigge på garn i en dejlig butik, men først skal der findes opskrifter til en lille poncho til datteren og et halstørklæde til sønnen. Det skal rulle, siger den unge mand, det skal være en slags net strik, men hvordan gør man det?


Efterårsdage med musik i radioen, tid til snak og tid til at få lidt system i rodet skal man skønne på, og det gør jeg ;-)

6 kommentarer:

  1. Gode morgener og dage kan vi ikke få nok af :)
    Regner det? Mon det er på vej herned? Så må jeg skynde mig, at komme ud på tur med Emma - kan du ha' det godt og nyde din dag på kontoret. :)

    SvarSlet
  2. Helle, det er bygevejr, så lige nu er der mere lyst udenfor :-) God gåtur med Emma

    SvarSlet
  3. Det lyder som en hyggelig formiddag, Lene. Det med strikningen ved jeg intet om, haha, men jeg kan godt forstå, at søn gerne vil ha' sin mor til at lave et halstørklæde . Ha' en rigtig dejlig dag :-)

    SvarSlet
  4. tak i lige måde madame, jeg hygger mig mens datteren sover på sofaen og landmanden arbejder i marken :-) og strikketøjet håber jeg butikken kan hjælpe mig med

    SvarSlet
  5. Det lyder som om, at morgenen har været helt skøn hos dig. Herligt!

    Kender du Drops gratis opskrifter på nettet. Jeg finder ofte inspiration her - måske du kan finde noget, der matcher sønnens ønsker ;-)

    En fortsat dejlig dag til dig og dine herfra engen ;-)

    SvarSlet
  6. Jeantte Mariae, vi fandt ponchoen hos Drops og opskriften på halstørklædet gav butikken, glatstrikning på meget tyndt garn på lidt store pinde :-)

    SvarSlet