fredag, oktober 17, 2008

DEN FØRSTE JAGT

Landmanden har ikke været på jagt endnu, det der med jagt hver og hver anden dag siger ham ikke noget, men i dag er en ganske særlig dag, som han har glædet sig til.

Landmandens nevø har taget jagttegn, og da han og hans familie bor i en by, så er der jo ikke så mange jagtmuligheder der, så der blev aftalt jagt hos os i dag.

Nevø og hans far kom med rundstykker til morgen, og stolt viste den unge mand sit gevær frem, som han netop havde købt. Faderen, som har boet på Grønland i en periode, og landmanden skiftedes til at fortælle jagthistorier, og jeg kunne godt se til sidst, at den unge mand længtes efter at komme ud og gå.


Laika blev fuldstændig balstyrisk, da de først fandt gevær, jagtstøvler og hendes halsbånd frem. Hun var mere utålmodig end den unge mand og syntes vist, det gik for langsomt.


Nu er de af sted, og det må jeg også, der skal handles ind til frokost, og bagefter må jeg se, om de æbler øverst i træet kan hentes ned uden hjælp, for landmanden er optaget de næste par dage, og jeg vil gerne være færdig med æbleplukningen, inden jeg skal på kursus igen.

7 kommentarer:

  1. Dejligt at du nyder de små ting i hverdagen - tager dem som en udfordring..........og nyder dem.....
    Og derfor jeg nyder din blog.

    Janne

    SvarSlet
  2. Jeres hund ligner vores - den bliver kun balstyrisk når jagtbukser, gevær og kæde hentes frem. Men så er den bare heller ikke rolig overhovedet.

    Får du mon vildt i fryseren, eller får familien det med hjem?

    SvarSlet
  3. Åh, der er nogen, som har glædet sig og jeg er sikker på, at Laika har været glad og forventningsfuld. De får en skøn dag, for vejret er da i den grad med dem :-)

    SvarSlet
  4. Sådan en jagthund, som har lugtet færten af at det er nu - intet kan være så forventningsfuldt som den :)
    God jagt :)

    SvarSlet
  5. Tak Janne :-)

    Lise, jeg har masser af vildt i fryseren , så nevøen fik vildtet, så kan hans far lære ham at ordne vildt.

    Liselotte, det har været ganske vidunderligt vejr :-)

    Helle, Laika nød det lige så meget som de andre :-)

    SvarSlet
  6. Sikke en godt billede af hunden!

    SvarSlet
  7. Tak Tina, jeg fangede hende i et øjeblik, hvor hun havde travlt med at holde øje med den unge jæger :-)

    SvarSlet