onsdag, oktober 15, 2008

PLANLÆGNING

Så er det vist ved at være en realitet, at vi kan rejse til London en weekend med vore to unge mennesker. Nu mangler jeg så at få bestilt flybilletter, hotel og surfet rundt for at se hvad vi skal nå i den weekend.

Antikvitetsgaden, som landmanden og datteren havde set en udsendelse om, vil de gerne besøge. Mon det er Portobello Road? The Dungeons har jeg læst om, gad vide om det fungerer i november? Jeg vil gerne se en musical, det engelske sprog skal have en finpudsning, så jeg kan nærlæse informationer om de forskellige forestillinger. Sønnen skal høres, om der er noget specielt, han vil opleve.


En weekend er ikke meget, men da vi fejrede min 50 års fødselsdag i Paris, nåede vi faktisk ret meget i løbet af 2 dage. Det vigtigste er at komme af sted, at få tid til at være sammen og opleve noget.

Jeg har ikke været i London siden 1976, hvor jeg arbejdede som ufaglært sygehjælper i Oxford et halvt år, og landmanden har arbejdet som tømrer forskellige steder i England sidst i 70erne, først i 80erne med smutture til London, så det er da vist på tide med et gensyn.

18 kommentarer:

  1. Det lyder fantastisk med sådan en tur til London. Har aldrig været der men vil så gerne en dag ;) God planlægning :)

    SvarSlet
  2. Håber I får en skøn tur Lene :) Gemalen taler så varmt om London at vi nok skal derover - mit kendskab begrænser sig til transit mellem lufthavnene ;)

    SvarSlet
  3. Mon ikke vi skal have Tina på banen her. Eneste anbefaling er: Lad være med at se musical, den dag, hvor I ankommer. Dyrt at sove til :D

    SvarSlet
  4. Anette, forventningens glæde er stor :-)

    Else, det håber jeg også :-)

    Sister, vi venter en dag :-)

    SvarSlet
  5. Huhej og god tur ! Portobello Rd. er en antikgade, så det kan sagtens være den. Der har vist lige været udsendelser på DR 1 fra den for nylig.
    London er min yndlingsby - har lige luftet længsel efter en smuttur derover, men vi var der jo i august. Det bliver et dejligt gensyn.

    SvarSlet
  6. Åh hvor dejligt for jer. London er bare super skøn. Ang. London Dungeons var mine unger vilde med det, men de var også noget yngre, da vi var i London end dine. Måske den kunstinteresserede datter vil synes om Tate Modern, jeg er ikke den store kunstkender, men synes det var en god oplevelse. Houses of Parliament synes jeg også er interessant, men mon ikke der er lukket i weekenden? Camden Market er dog næsten et 'must' når det er weekend. Politikens Turen går til London er eminent efter min mening, et tip fra den er bus rute 11 som faktisk til almindelig billetpris kører forbi rigtig mange sights St Pauls, Westminster, Trafalgar osv. Eh jeg gad godt en juletur til London...

    SvarSlet
  7. Jaaaaah! Ælsker London, især traveture by night over Trafalgar Square eller gennem Soho ... Aldrig har jeg set så korte skørter og lilla parykker på mænd!

    SvarSlet
  8. Man kan sagtens nå at fyre en større hovedstad af på en week-end.
    Vi har i tidens løb snuppet en del hovedstæder i Europa på den måde.

    SvarSlet
  9. Det lyder SÅ dejligt for jer, Lene! London er en meget spændende by at besøge, og det sværeste er at vælge ud, hvad man vil opleve. For mig har Camden Market været en stor oplevelse og også Portobello Road :-)

    SvarSlet
  10. Rigtig god tur. London er en dejlig by..og musicaloplevelser kan man ikke få for mange af :-)

    SvarSlet
  11. Woohoooooo - jeg glaeder mig. Giv mig en oenskeseddel, saa skal jeg lynhurtigt flikke en logisk raekkefoelge og lidt forslag frem til dig, jeg har jo en anelse erfaring inden for omraadet. :)

    SvarSlet
  12. Weekendtur med familien lyder bare skønt :)

    SvarSlet
  13. Gitte, måske er det den udsendelse de så :-)

    Pollyanna, jeg må ha fat i den bog :-)

    Irene, det er da lige en tur for kartoffelavlere :-)

    Farmer, vi har kun prøvet det en gang, og det afskrækkede os ikke :-)

    Madame, jeg må lige ha læst noget om Camden market :-)

    Anne, jeg vil glæde mig til en god musicaloplevelse :-)

    Tina, du er bare dejlig :-) du ved jeg elsker dine beskrivelser af London, så jeg tager dig på ordet :-)

    Jette, jeg glæder mig, så nu skal der ikke komme noget og vælte planerne. Vi er ikke den nemmeste familie at få koordineret :-) tre styks der arbejder i weekends, og til december bliver vi formentlig fire af slagsen :-)

    SvarSlet
  14. Det er garanteret Potobello Road, der er tanke på. Det er den man som regel henfører til, når der tales antik-gader ligefrem. Det er slaraffenland, og jeg elsker at komme der. Rigtig god tur, jeg har været i London så mange gange, at jeg ikke kan tælle, men elsker den stadig.

    SvarSlet
  15. Tak Deborah,jeg glæder mig :-)

    SvarSlet
  16. Jeg tror i får alletiders tur. Sjovt datteren og jeg har også talt om en Mor-datter tur til foråret....

    SvarSlet
  17. Marianne,det ville være dejligt for jer :-)

    SvarSlet
  18. Lene, smid mig en besked paa twishart @ ntlworld.com naar du er parat, saa skal jeg se hvad jeg kan goere.

    SvarSlet