lørdag, december 06, 2008

6. DECEMBER


Inspiration søges! Jeg var den heldige, der skulle have en pakke fra afdelingens julekalender i dag, og en smuk krone åbenbarede sig, da gavepapiret faldt.

Nu kommer så spørgsmålet, hvor vil den pynte bedst? Den kan hænge, men i mine vinduer ser den lidt mærkelig ud. Har du et bud på, hvordan den kan pynte i mit hus?

Historien om, hvordan giveren fik købt denne Lene Bjerre model, glemmer jeg ikke, det vil blive et dejligt minde, når julekassen åbnes. Min kollega havde fået billetter til lagerudsalg og havde hørt vilde rygter om de lange køer, så hun og veninderne drog af sted og landede ved virksomheden ved midnatstide. Udsalget åbnede først kl. 7, men der var allerede kø på det tidspunkt. Kollegaen og veninderne skiftedes til at sove i bilen og til at holde sig i køen. De havde engangsgrill og pølser med, så de hyggede sig rigtig, og mest af alt skreg de af grin over, at de sad der midt om natten for at kunne købe billigt, for de manglede jo ikke noget.

Jeg er nu glad for det, nu har jeg min egen prinsessekrone.

13 kommentarer:

  1. Jeg har ingen idé om hvor den vil pynte bedst men sikke da fin den er. TIllykke med gevinsten ;)

    SvarSlet
  2. Tak Anette, mon ikke vi finder et sted til prinsessen :-)

    SvarSlet
  3. Hold op en fantastisk historie - kvinder er nu gale en gang imellem - på den gode måde....
    Jeg tænkte at du kunne hænge den op i loftet så man kunne stå under den og så kunne du sige til landmanden; Jeg står under prinsessekronen :-)

    SvarSlet
  4. sikke en god fortælling :-)

    Måske op på en bakke, hvor der også er lidt lys, lidt kogler og andet dillerdaller?...du må vist bare i gang med at være kreativ Lene ...god weekend

    SvarSlet
  5. På et fad med nogle stearinlys, glaskugler og hvad du ellers kan finde i gemmerne. I en urtepotte med en slyngplante.
    Det er mine forslag.

    SvarSlet
  6. Hvor er den dog yndig, Lene! Kan den ikke bare stå på spisebordet eller sofabordet? Den er så enkel, at den vil pynte alle vegne, hvor du har plads nok :-)

    SvarSlet
  7. OOOOOOOLUUUUF, A STÅR UNDER A PRINSESSEKRONE!!! Super god ide at hænge den op i loftet. ;-) SKØN historie - hvor er vi piger lidt sjove, nogle gange.

    SvarSlet
  8. Ja, næsten uanset hvor du finder plads til den, vil du komme til at grine, fordi den har den ustyrligt morsomme historie knyttet til sig. Det er vist kun noget, kvinder kan. Eller mænd, der går meget op i elektronisk dillerdaller :-)

    SvarSlet
  9. Marianne, tak for ideen :-)vi kunne godt blive lidt kongelige her ;-)

    Tak Anne, kreativiteten håber jeg dukker op på tirsdag hvor jeg har fri ;-)

    Tak fru green,fadet er helt klart en mulighed :-)

    Madame, tak, lige nu står den midt på bordet og du har ret, den pynter :-)

    frk. bibo, mon det hjælper bedre end mistelten, det skal da prøves :-)

    Conny, jeg elsker ting med historier tilknyttet og sådanne tossede kvinder vil jeg altid huske :-)

    SvarSlet
  10. Hvor er den bare smuk - jeg håber, at du har fundet et dejligt sted til den... for den må da virkelig pynte til jul!

    SvarSlet
  11. Nille, den pynter lige nu på mit spisebord, men den skal have en mere synlig plads :-)

    SvarSlet
  12. Den kunne altsaa vaere flot aaret rundt i en urtepotte med noget groent snoende op ad den, eller som en foreslog paa en bakke med mos og lys. Dejlig historie. :)

    SvarSlet
  13. Tina, den med bakken er jeg også lun på, så nu må vi se, om jeg når det i år eller til næste år :-)

    SvarSlet