mandag, januar 19, 2009

MØRKE DAGE

Selvom det lysner, så er fornemmelsen stadig mørke, når jeg er på dagarbejde. Det er mørkt, når jeg kører af sted om morgenen kl. 6.15, og det mørkner når jeg kører hjem. I morges blev jeg snydt af vejret, så jeg skal vist snart til at høre radio om morgenen. Sneen skjulte jo glatte veje, så tempoet kunne ikke blive til det sædvanlige, og jeg kom derfor ind på afdelingen lidt for sent.


Det er alt afgørende at få en god start på arbejdsdagen, så der er ikke noget værre, end når folk kommer dryssende det første kvarter, heldigvis er vi som regel samlet kl. 7 klar til at høre nattevagtens ord og derefter gå i gang med fordelingen af stuer og rapport ude i små grupper.

Det er mærkeligt, kort efter nytår brokkede jeg mig over ventelister til genoptræning, nu er de patienter kommet af sted, og de patienter, der bliver indlagt, er enten for dårlige til genoptræning eller behøver kun genoptræning ambulant i kommunerne.


Og lige nu er der ikke fyldt op på afsnittet, men på intensiv ligger der to patienter, som snart kommer ned til os, og så ser hverdagen pludselig anderledes ud igen. Ensformighed og kedelige gentagelser sker aldrig, når man har valgt mit fag, mørkedage findes kun udenfor, indenfor er der varme, nærvær og smukke smil.

2 kommentarer:

  1. Hvor er du inspirerende - jeg kan kun glæde mig til at få et job og opleve den ro, det er at vide, at her skal man ikke bare være i 10 eller 20 uger, men gerne nogle år...

    Jeg går jo her og bekyyyymrer mig om det store ansvar, jeg får, når jeg bliver fastansat, og oooom jeg nu også kan klare det og kan lære alle tingene eller, om jeg i min distræthed kommer til at begå fatale fejl?? Men så er det rart at komme herind, og få ro på følelserne... Det skal nok gå alt sammen.

    Tak.

    Mvh. Ditte - skal til afsluttende eksamen i morgen!!!!

    SvarSlet
  2. Kære Ditte
    Held og lykke med eksamenen i morgen. Jeg kan kun sige at jeg ville glæde mig hvis det var mig der var din kommende kollega :-)

    Kærlig hilsen Lene

    SvarSlet