mandag, april 06, 2009

HOLD DA FERIE

Vejret har i den grad været gavmild i dag, sol og blå himmel hele dagen, det havde vi ikke forventet.

Haven er blevet gået igennem i eftermiddag, jeg er ved at være et skravl, bare to timer med lugning, afstikning af kanter og trillebørelæs der skulle køres væk, så måtte fruen her stoppe.


Jeg sørgede ellers for en tepause midtvejs. Nu er der handlet ind til aftensmaden, måske kan jeg så tage en lille tørn i haven, mangler lidt endnu.

I morgen kører jeg ned til min far, vi tre søstre i Jylland har delt ugerne mellem os, så min far altid får et hverdagsbesøg, det nyder både han og vi. På lørdag er det 1 år siden min mor døde, så i morgen vil jeg på kirkegården, jeg har ikke brug for at komme der så tit, derfor er det faktisk lang tiden sidst jeg var ved gravstedet.


Og går alt som planlagt, så kan min kære mand vist holde lidt påskeferie sammen med mig, det er slet ikke så ringe endda.

9 kommentarer:

  1. Hvor er det da en god ordning dine søskende og du har lavet omkring din far.

    Haven er da allerede ved at se super dejlig ud.
    God mandag

    SvarSlet
  2. Ja det er om at have tid til det hele og nå det hele. Nogle gange kniber det. God påske.

    SvarSlet
  3. God måde at være i tæt kontakt - og i piger nyder sikkert også de besøg, lige så meget som jeres far.

    God påske

    SvarSlet
  4. Lone, det gør vi :-)

    SvarSlet
  5. Det er rigtig dejligt, at du har søskende, så I kan dele din far på den måde, Lene. Min bror bor i Jylland, men jeg har besluttet at besøge min far fast en gang hver uge nu, fordi han er meget svag.


    God tur i dag :-)

    SvarSlet
  6. God ordning. Sådan noget er kvinder gode til at finde ud af, er min erfaring. Mænd føler åbenbart ikke helt den samme forpligtelse mht. forældre.
    Generalisering? Klart. Men alligevel...

    Jeg har heller ikke brug for gravsteder og vil selv bare smides væk, når den tid kommer. Jeg synes, det tvinger en forpligtelse på folk, som de ikke altid ønsker at have, men som de ikke tør melde fra, fordi det er lidt tabu at ytre sin mening om det.
    Nogle føler meget ved at passe familiens gravsteder, og det skal de bestemt have lov til, bare jeg kan slippe.

    Rigtig god påskeferie til dig og din mand :o)

    SvarSlet
  7. Pernille, og ordningen virker, min far har mere ro, når han får besøgene fordelt. Også en god dag til dig :-)

    Marianne, også god påske til dig :-)

    Madame, hvor er det godt at du gør det. Ikke blot for din far men også for dig, men indimellem må det være hårdt at være den eneste i hverdagen.

    Tak i lige måde Ellen, jeg har søskende for hvem gravstedet har betydning, og det har den også for mig nogle dage ;-) Og vi betaler os fra at holde stedet.

    SvarSlet
  8. Hvor er dit havebillede bare hyggeligt. Jeg kan lige maerke fornemmelsen i armene og ryggen, naar jeg kigger paa koppen mellem alle redskaberne. :)
    I er saa soede til at passe jeres far. Det kan jeg saa godt lide. God ide med besoegsordningen.

    SvarSlet
  9. Tina, tepauser må der til :-) og vi har en hverdagsbesøgsordning og en weekend besøgsordning, den sidste deltager de to københavnere (bror og søster)i ;-)

    SvarSlet