onsdag, april 08, 2009

TOMGANG

Der er dage, hvor det er svært at komme op i omdrejninger. Jeg har besluttet mig for at det er ok, så jeg går lidt i tomgang.

Jeg har sat mig ned på datterens værelse, som med tiden skal blive syrum. Den bærbare er blevet startet, og ude på gulvet ligger en blokering.


Den har været færdig i over et år, og når jeg læser i diverse blade og magasiner, så skriger farven lilla jo nærmest til mig, hej jeg er modefarven, kom nu i gang.


Nu er jeg startet med at hæfte ender, så må jeg se, om ikke jeg finder ud af, om det er madrassting, der skal bruges til at sy skuldersømme sammen med.


Nakkestykkerne skal sys sammen med maskesting, og lige netop det har afholdt mig fra trøjen i over et år. Det er for dumt. Jeg ved det, det fylder i min hjerne, så nu skal det ud af verdenen, jeg vil kunne trække i min pisatrøje i påsken.

15 kommentarer:

  1. God fornøjelse med at få ting ud af hjernen...God Påske Lene

    SvarSlet
  2. Kommer tid kommer råd. Men er der orden i sagen så er der penge på lønningsdagen :-)

    SvarSlet
  3. Tak i lige måde Anne :-)

    Marianne, jeg håber lønningsdagen snart kommer :-)

    SvarSlet
  4. Åh jeg kender godt der med at det vokser i knolde, men det er en perfekt dag til at få det gjort, glæder mig til, din smukke lilla trøje..

    SvarSlet
  5. Det er til gengæld rarere bagefter - og du kan jo se, hvor langt du kommer. Det er flot, du kan lave sådan noget håndarbejde!

    SvarSlet
  6. Mette, jeg vil, jeg vil er mit mantra i dag :-)

    Tak Betina, lige nu er det en frem, en tilbage :-)

    SvarSlet
  7. Dejligt at få trøjen færdig - det er en skøn farve. Rigtig god påske til dig og dine.

    SvarSlet
  8. Tak i lige måde Anette :-)

    SvarSlet
  9. Det er en smuk farve din kommende trøje har. Glæder mig til at se resultatet ;-)

    SvarSlet
  10. Jeanette, det gør jeg også :-)

    SvarSlet
  11. God fornøjelse- - jeg synes ikke selv at maskesting er så vanskelige mere, men de der madrassting har jeg prøvet for første gang på en lille undertrøje i uld, som jeg ikke har fotograferet endnu fordi den mangler knapper. Det er så mit besvær

    SvarSlet
  12. Karin, før hen syede jeg bare sammen fra vrang, og så var der en fed klump ;-) så nu prøver jeg at gøre det pænere :-)
    men øvelse gør mester siges det :-)

    SvarSlet
  13. Nu kan vist godt ha brug for midt blog navn (kom så i gang) du har rat lilla er højeste mode ,jeg skal til, at strikke sokker til banebarn og de skal være lilla.
    Kan i have en rigtig god Påske

    SvarSlet
  14. Tak i lige måde Conny :-)

    SvarSlet
  15. Thank you disa :-)

    SvarSlet