onsdag, maj 20, 2009

AFTENSTID

Bortset fra regnen i morges har vi haft tørvejr resten af dagen og lige nu males himlen udenfor i forskellige farver af skyer og sol.

Trætheden er markant her på matriklen, arbejde, kurser, træf sidder stadig i kroppen på os begge to, så landmanden nyder lige nu en velfortjent powernap. Mens jeg kørte far hjem, gik landmanden på jagt og nu hænger der en buk i det gamle malkerum. Jeg får kørt noget i disse dage, 400 km for at få min far herop og hjem igen, men det er det værd, vi nyder det begge to. Han er så god til at sætte sig ud på terrassen, så jeg endte også derude med et blad og en kop te og nød eftermiddagens varme.

På lørdag går turen ned til min far igen, jeg har lovet at tage med ham til et jubilæum for gamle elever, han har haft. Inden da bliver det tid for det midaldrende landmandspar til at holde fridage sammen (kan du se billedet for dig ;-) Der meldes om 15 mm vand her med lyn og torden, så motorcyklen kommer vist ikke ud i morgen.


Nu vil jeg lave lidt lækkert til aftenteen og vække min kære gemal, så han kan se fodbold.
Bagefter vil jeg finde en god bog og krybe sammen i sofaen med et lunt tæppe over mig. Til vore to kursusdage havde jeg lånt en del bøger som i romanform handler om det at få en blodprop/blødning i hjernen, de lå sammen med faglitteratur og skulle give os alle lyst til at læse mere. Jeg fik lyst!

6 kommentarer:

  1. Jamen, så vi jeg da ønske dig en fortsat dejlig aften.

    Kærlig hilsen fra engen ;-)

    SvarSlet
  2. Tak i lige måde Jeannette :-)

    SvarSlet
  3. Woov en aftenhimmel..
    Hvordan er det nu den sange er.
    Med aftentiden, jeg tror det er Jeppe Åkjær, men jeg kan ikke lige huske teksten...

    SvarSlet
  4. Godmorgen, Lene! Din himmel er så utrolig smuk. Jeg vil ønske dig en dejlig Kr. himmelfartsdag og håber, du har fri og bare kan nyde dagen :-)

    SvarSlet
  5. Håber det regner i stride strømme i vildmosen HELE kristi-himmelfarts-ferien - så der ikke er andet at tage sig til end at slappe af. I trænger gør I!!!!! Knus og kram fra vest;)

    SvarSlet
  6. Mette, jeg kan ikke lige nu komme på en sange med det ord :-)

    Tak i lige måde Madame, jeg slikker sol på terrassen, drikker te og blogger, ren nydelse :-)

    Tak fru koch, vi kan altså godt slappe af selvom solen skinner :-)Lige nu nyder jeg fuglesang, sol og fridag :-)

    SvarSlet